INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Rareș Ilie, la primul antrenament la Nice » Ce jucător l-a luat sub aripa sa: „Mi-a explicat mai multe lucruri”

Rareș Ilie
Foto: twitter
Rareș Ilie Foto: twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 23:06 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 23:18

Rareș Ilie (19 ani), fotbalistul al celor de la Nice, a oferit primele impresii după ce s-a antrenat alături de noua sa echipă.

Ilie a efectuat luni primul antrenament la Nice și a dezvăluit că a avut emoții, dar Flavius Daniliuc (21 de ani), jucător austriac de origine română, l-a ajutat să se integreze mai bine.

„A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius Daniliuc m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentru că și el este român. Am avut puține emoții la început, dar colegii m-au ajutat și acum mă simt foarte bine. 

Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine”, a declarat Rareș într-un interviu pentru site-ul clubului. 

Dedesubturile vânzării lui Rareș Ilie la Nice » Nu sunt 5 milioane, sunt 3!

Transferul cel mai valoros și mai surprinzător din vara aceasta, Rareș Ilie la Nice, a fost anunțat cu o valoare de cinci milioane de euro, însă datele exacte ar fi diferite, conform surselor GSP care cunosc tranzacția.

Ilie ar fi fost vândut de fapt cu trei milioane de euro, care pot deveni cinci milioane în funcție de unele bonusuri condiționate de randamentul jucătorului.

Din cele trei milioane de euro inițiale, Rapidul ar încasa doar 1,8 milioane de euro, restul banilor ar merge către cluburile de juniori care l-au format pe Rareș, ca procente dintr-un transfer. Bonusurile ar urma să fie împărțite la fel, după randamentul lui Ilie și după performanțele echipei.

Nice, a cincea clasată în sezonul trecut din Franța, nu l-ar opri pe român în lot în primul an, l-ar împrumuta la Lausanne, în liga a doua elvețiană. Asta deși Nice a arătat că îl dorea cu adevărat pe Ilie, antrenorul Lucien Favre venind la București pentru tratative și insistând ca transferul să fie efectuat.

Citește alte știri din fotbalul internațioanal: 

Pușcaș e alesul » Un club din Italia a început negocierile cu Reading pentru transferul internaționalului român
ITALIA
Pușcaș e alesul » Un club din Italia a început negocierile cu Reading pentru transferul internaționalului român
Helmut Duckadam, după dezvăluirile GSP: „Rareș Ilie nu e jucător de 5 milioane de euro. Mai bine în liga a doua din Elveția decât rezervă în Franța”
FRANȚA
Helmut Duckadam, după dezvăluirile GSP: „Rareș Ilie nu e jucător de 5 milioane de euro. Mai bine în liga a doua din Elveția decât rezervă în Franța”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tataika
tataika  •  19 Iulie 2022, 05:29

Dacă i-a explicat ala niște lucruri, l-au ajutat și colegii, sa vezi ce mare fotbalist iese din asta, mai mare dat Tudorica!

propaganda
propaganda  •  18 Iulie 2022, 23:58

Mult succes, Doamne ajuta! S-ar putea sa aiba si mentalitate pe langa educatie.

the.king
the.king  •  18 Iulie 2022, 23:54

Bafta pustiule! Cu tupeu, ca talent ai cu carul! Deja se vede in filmuletul postat de francezi cum ii isi isira colegii la antrenament! Asta e! Sa-si baga toti gsp-ii si ratatul de Banciu unghia in gat cand vei da gol pe Velodrome!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează