INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEBUT

Rareș Ilie a debutat în Israel într-o înfrângere a echipei sale » Fanii l-au pus în gardă: „Încă unul adus ca să plece după 3 luni?”

Rareș Ilie / Sursă foto: facebook.com/MaccabiTLVFC
Rareș Ilie / Sursă foto: facebook.com/MaccabiTLVFC

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 09:46 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 10:02

Rareș Ilie, 19 ani, a debutat luni seara în tricoul lui Maccabi Tel Aviv, formația la care a fost împrumutat de Nice. Românul a fost trimis pe teren în minutul 62 al partidei din deplasare cu Netanya, pierdută cu 1-2.

Internaționalul de tineret a bifat primele minute pentru Maccabi Tel Aviv, Rareș Ilie intrând pe teren la scorul de 1-0 în favoarea Netanyei. Gazdele și-au majorat avantajul în minutul 82, iar golul de onoare al echipei românului a fost reușit cu trei minute înainte de final de „veteranul” Eran Zahavi.

Maccabi Tel Aviv se află pe locul 3 în Israel, cu 45 de puncte, la patru lungimi de Beer Sheva, viitoarea adversară din campionat, care are 49 de puncte. Pe primul loc e Maccabi Haifa, cu 53 de puncte.

Fanii lui Maccabi Tel Aviv sunt precauți în ceea ce-l privește pe Rareș Ilie

În zilele premergătoare meciului, fanii lui Maccabi Tel Aviv au discutat pe rețelele de socializare pe marginea venirii lui Rareș Ilie în Israel. Câțiva dintre ei erau extrem de precauți cu privire la transferul fotbalistului care a dezamăgit la Nice:

Încă unul adus ca să plece după trei luni și jumătate?!” sau „un jucător adus de conducere ca să revină în formă și să-și recâștige încrederea în detrimentul echipei noastre, dar care va reveni la clubul său la sfârșitul sezonului”.

Gruparea din Tel Aviv l-a adus pe Rareș Ilie ca înlocuitor al lui Oscar Gloukh, 18 ani, transferat în această iarnă de RB Salzburg în schimbul a 7 milioane de euro.

Rareș Ilie a jucat numai 8 partide în actuala stagiune pentru Nice: 4 în Ligue 1, și patru în UEFA Conference League, două în preliminariile competiției europene și două în grupe. Până să fie împrumutat în Israel, românul nu mai evoluase din septembrie în Ligue 1. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Avem un român titular în „optimile” Ligii Campionilor » Turul cu Tottenham, pe San Siro, poate fi ultimul dans pentru el!

Ce fac stranierii » Răzvan Lucescu, egalat în prelungiri! PAOK s-a prăbușit în 4 minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
alexh
alexh  •  14 Februarie 2023, 12:00

Maccabi Tel Aviv se află pe locul 3 în Israel, cu 45 de puncte, la patru lungimi de Beer Sheva, viitoarea adversară dn campionat, care are 49 de puncte. Alo, GSP! Fotbalul se joacă ori pe puncte, ori pe lungimi. Pe lungimi am auzit doar la voi.

pikpok
pikpok  •  14 Februarie 2023, 11:40

*** *** *** mi-au ars biletul aseara ! Doamne da sa retrogradeze! Amin !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează