INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Răzvan Lucescu a avut probleme cu patronul: „Ne băga în ședințe până la 2, atacându-ne!” » Cum a comentat zvonurile despre plecare și ce spune despre Xavi

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 12:22

Răzvan Lucescu (50 de ani) e la un singur meci de câștigarea Ligii Campionilor Asiei, după ce Al Hilal a câștigat manșa tur a finalei cu Urawa Reds, scor 1-0. 

Antrenorul român a vorbit despre momentele mai delicate din ultimul an, despre întâlnirea cu Xavi și a comentat cu sarcasm zvonurile privind plecarea lui din Arabia Saudită.

„E și de zâmbit ironic. Ar fi și o plăcere să pleci de pe primul loc și din finala Ligii Campionilor Asiei. Mi se pare amuzant. Tatăl meu mi-a spus că citise asta, eu nu sunt la curent. Evit să citesc știrile. Am de făcut treaba mea și atât. El mi-a zis că a apărut asta. De fiecare dată când se zvonea că voi fi dat afară de undeva, am obținut o mare performanță. 

Am un contract semnat pe doi ani de zile. Am o relație extraordinară cu președintele nostru. Chiar cu acum câteva zile am avut o discuție. Totul e ușor de gestionat dacă vom lua Liga. Dacă pierdem, trebuie să gestionăm rapid situația pentru a ne concentra pe campionat și Cupă”, a spus Lucescu Jr. la Pro X.

Rezumatul meciului dintre Al Hilal și Urawa Reds

Răzvan Lucescu: „La PAOK era presiune mare”

Răzvan Lucescu a reușit un sezon istoric pe banca lui PAOK anul trecut. A cucerit campionatul fără să piardă vreun joc și s-a impus în finala Cupei. Cu toate astea, patronul Ivan Savvidis nu era complet mulțumit.

„Aici, la Al Hilal, am libertate totală. Nimeni nu a venit să îmi ceară ceva, să vorbească despre jucători. Președintele e prezent mereu la antrenamente, stă, se uită și după fiecare ședință stăm de vorbă. Glumim, povestim, discutăm despre partea tehnică, fără nicio implicare. 

La POAK au fost lucruri mai aprinse, situații speciale, dar am un respect deosebit pentru Savvidis. El punea foarte mare presiune chiar și după niște rezultate de egalitate. Ne chema la ședințe și ne ținea până la ora 2 dimineața, atacându-ne. La echipă nu îmi cerea niciodată să bag vreun jucător. Îmi spunea că nu îi place de ăla, de ăla, dar atât”, a povestit fostul selecționer.

Xavi și stilul Guardiola

Al Hilal a trecut în semifinalele Ligii Campionilor Asiei de Al Sadd, formația antrenată de spaniolul Xavi. Lucescu a fost impresionat de munca depusă de campionul mondial din 2010. 

„A fost o întâlnire specială cu Xavi. Chiar înaintea meciului de la Doha ne-am intersectat pe culoarele stadionului și am rămas foarte surprins. Ne-am salutat, ne-am îmbrățișat. La nivelul acest orice antrenor știe totul despre adversari. Am vorbit puțin despre fotbal, despre situația din zonă. Ne-am mai întâlnit o dată la retur. 

Echipa lui e una foarte frumoasă, foarte bine organizată. Are stilul Barcelonei din vremea lui Guardiola. Face pressing, are o posesie bună”, a spus Răzvan Lucescu.

Vezi și: 

Un nou început pentru Ianis Hagi? Decizia radicală luată de conducerea lui Genk!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
barkley
barkley  •  11 Noiembrie 2019, 14:42

Chiar daca nu citesti, si bine faci, multa bafta si in retur. Fa colectie de trofee, ca alea raman.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează