INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, antrenorul anului în Grecia: „Jucătorii au fost fantastici! Îi mulțumesc și președintelui Savvidis”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 11:51

Răzvan Lucescu (50 de ani) a fost desemnat antrenorul sezonului 2018 - 2019 în Grecia. Distincția a fost oferită de Nova Sport, deținătoarea drepturilor de televizare din campionatul elen.

Deși a plecat în vară la Al Hilal, grecii nu l-au uitat pe Răzvan Lucescu. Fostul tehnician de la PAOK Salonic a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului 2018-2019. 

Cu el pe bancă, PAOK a câștigat titlul în Grecia și Cupa Greciei. La finalul sezonului, Lucescu a avut un scandal cu patronul Ivan Savvidis și a plecat la Al Hilal, echipă cu care e lider în Arabia Saudită și cu care a câștigat Liga Campionilor Asiei. 

Răzvan nu a fost prezent la eveniment, dar a trimis un mesaj prin care le-a mulțumit foștilor săi jucători și celor din conducerea lui PAOK. 

„Le mulțumesc jucătorilor mei care au avut un rol important în acest sezon și care ne-au adus bucurii pe teren. Vreau să le mulțumesc pentru că au fost fantastici. Le mulțumesc și celor de la PAOK pentru că au ajutat echipa. M-au ajutat să devin un antrenor mai bun. Sunt foarte fericit pentru acest premiu.  

Îi mulţumesc şi lui Ivan Savvidis, care mi-a dat o posibilitate fantastică de a lucra cu jucători extraordinari, să am succes şi să îmi ridic nivelul”, a declarat Răzvan Lucescu. 

Citește și:  

Lege schimbată pentru PAOK? Protest extrem al lui Theodoros Zagorakis, căpitanul campioanei europene din 2004

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează