INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, furios la final de an: "E o mare imbecilitate, o golănie! Sper să se facă lumină"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 14:48

Ultima etapă din 2018 din campionatul Greciei a fost amânată din cauza grevei arbitrilor, după ce arbitrul Thanasis Tzilos a fost atacat de persoane necunoscute în fața propriei case.

Gestul reprobabil a stârnit furia lui Răzvan Lucescu, tehnician la liderul PAOK Salonic, care solicită autorităților elene să ia măsuri urgente.

"Este o mare imbecilitate, o mare golănie ce s-a întâmplat acolo, sper ca poliţia din Grecia să facă lumină cât mai repede în acest caz. Știu foarte bine, sunt de 4 ani acolo, că se trăieşte într-o presiune uriaşă, arbitrii probabil că trăiesc într-o astfel de presiune, de aceea apar greşeli foarte mari cum a fost şi la meciul nostru cu AEK, în minutul 90, după 5 minute să revină şi să anuleze golul.

Sper să se rezolve ceva cu această situaţie, sunt în totalitate alături de ei, de arbitri, cu această decizie, pentru că e ceva care depăşeşte sfera normalului", a declarat Răzvan Lucescu, la TV Telekom Sport.

Răzvan Lucescu a fost desemnat antreorul anului în celebra anchetă de la final de an a Gazetei Sporturilor. Citește AICI un interviu exclusiv acordat de antrenorul lui PAOK!

Vezi și: EXCLUSIV » Reacția lui Mircea Lucescu după ce Răzvan şi-a depăşit tatăl în Ancheta Gazetei Sporturilor: ”Gata, pot să mă retrag!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
capca1
capca1  •  30 Decembrie 2018, 16:16

“Celebra anchetă a finalului de a an a Gazetei Sporturilor” ?! Băi, ej’ nebun ? Din străinătate vă știe doar Daum, ăla de v-a ghicit menirea, cea de “ambalatori de pește” , altcineva din afara țării cine să vă cunoască ?!

104772133226352
Petre Radulescu  •  30 Decembrie 2018, 15:57
Postat de Petre Radulescu pe 30 Decembrie 2018, 15:52

De ce trebuie compătimit copilul tramvaistului de presă ***?

în loc de ... aservita familiei Lucescu.

104772133226352
Petre Radulescu  •  30 Decembrie 2018, 15:52

De ce trebuie compătimit copilul tramvaistului de presă ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează