INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

Răzvan Lucescu, la un pas de Olympiakos » Dezvăluirea a fost făcută de Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 15:20

Mircea Lucescu a dezvăluit că fiul său Răzvan a fost la un pas să ajungă la Olympiakos înainte să semneze cu PAOK Salonic. 

Parcursul lui Răzvan Lucescu la PAOK nu a fost deloc unul lin. Contestat de fani în primele luni, tehnicianul român a ratat la mustață titlul, din cauza unei depunctări. 

Sezonul recent încheiat a fost însă unul perfect. PAOK a trecut de AEK Atena în finala Cupei și a câștigat cursa cu Olympiakos în campionat. „Il Luce” dezvăluie cum fiul său putea ajunge la rivală.

Răzvan a avut contacte cu Olympiakos și putea să se ducă acolo. Au renunțat în ultima clipă pentru că nu au avut încredere. Nu e ușor. Noi suntem cetățeni dintr-o parte a Europei care nu prea are acces la marele fotbal. Știu și eu ce înseamnă asta, am simțit-o.

Nu a semnat cu ei și a rămas acasă. Au urmat discuțiile cu PAOK, dar toți suporterii erau împotriva lui. Când a jucat cu fosta lui echipă la Salonic, i-au dat foc mașinii. Răzvan îi tot încurca, au pierdut și un titlu din cauza lui.

Acești suporteri au creat o situație în defavoarea clubului la început. Au jucat meciuri fără spectatori. El nu a cedat. A vrut să meargă mai departe și să își ia revanșa pentru titlul pierdut”, a declarat Mircea Lucescu la Marius Tucă Show.

Vezi și: 

FCSB // Răzvan Lucescu, laude pentru Bogdan Andone: „Așa a apărut și antrenorul lui Ajax” » Ce a vorbit cu Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  10 Iunie 2019, 16:20

Bine ca nu ne-a spus ca il dorea Liverpool inaintea lui Klopp !! Vrajelile lui Lucescu senior !! Olympiakos este cel mai mare si cel mai bogat club din Grecia, asa ca daca, intradevar, si-l doreau pe Razvan Lucescu, il luau cu familie cu tot, in frunte ce seniorul Lucescu !!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Iunie 2019, 15:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Iunie 2019, 15:54

spiruharetistule, unde e "a fost" din titlul articolului ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează