INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, într-o situație exasperantă la PAOK. „Pare o casă de nebuni. E nevoie de un psihiatru”

Răzvan Lucescu, Foto: paokfc.gr
Răzvan Lucescu, Foto: paokfc.gr

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2022 14:09 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 14:20

Răzvan Lucescu (53 de ani), antrenorul lui PAOK, nu a mai câștigat în deplasare cu alb-negrii din 20 martie, de 11 meciuri! A căzut pe locul 5 în clasament, la nouă puncte de lider. „Credeți că noi nu suntem supărați?”, a întrebat Lucescu după 1-1 cu Levadiakos.

„Când logica se oprește, începe PAOK. Anul acesta, pare o casă de nebuni, e incredibil cât de ușor își poate pierde mintea, transformându-se din cel mai bun în cel mai rău. Și o ia de la capăt, la fel. E nevoie de un psihiatru”. Astfel caracterizează situația alb-negrilor jurnalistul grec Stavros Soudoulidis, editorialist la Gazzetta.gr.

FCSB ar putea fi izgonită de pe Arena Națională pe final de an » Ce meciuri ar trebui să dispute pe alt stadion și care este motivul
FCSB
FCSB ar putea fi izgonită de pe Arena Națională pe final de an » Ce meciuri ar trebui să dispute pe alt stadion și care este motivul

Răzvan Lucescu, contestat iar de fanii lui PAOK 

Pentru Răzvan Lucescu, e cel mai rău sezon la „vulturi”. În deplasare, nu mai câștigă nici meciurile aparent ușoare, pe care le domină, cum a fost cel de duminică, 1-1 la Levadiakos. Egalat în al treilea minut de prelungire. 

Departe de Salonic, PAOK are 11 partide consecutive fără victorie în toate competițiile (6 înfrângeri - 5 remize), șapte în campionat (3-4). Nu a mai învins pe teren străin de la 1-0 cu AEK, pe 20 martie. A căzut pe locul 5, cu numai 12 puncte în șapte etape, la nouă distanță de liderul Panathinaikos! 

În weekend, Răzvan și jucătorii săi au fost iar contestați de propriii fani, cum s-a întâmplat și runda trecută, după 1-2 acasă cu Panathinaikos. 

Răzvan Lucescu: „Totul e împotriva noastră” 

Nici Lucescu nu are soluții momentan. „Nu mă gândesc la nimic... E o perioadă când totul e împotriva noastră. La cea mai mică ocazie a adversarilor, primim gol, în timp ce noi nu putem înscrie. E parte din viața noastră, deși nu e ușor de acceptat. Credeți că noi nu suntem supărați?", a răspuns antrenorul la interviul pentru televiziunea elenă Nova. 

Întrebat cum s-ar putea opri căderea, tehnicianul român a spus: „Se poate rezolva cu muncă, psihologie, calm, prinzând încredere. Sub presiune, tremuri la fiecare acțiune și nu poți să ai mintea limpede”. 

Ne lipsește încrederea pentru ca, după ce marcăm un gol, să-l căutăm imediat pe al doilea pentru a termina meciul. Adversarii înțeleg acest lucru și devenim vulnerabili. Mental, nu suntem foarte puternici. 

- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

PAOK, două absențe majore cu Olympiakos 

Alte griji pentru Răzvan Lucescu. Duminică, veteranul Vieirinha s-a accidentat după doar 11 minute pe teren, suferind o leziune musculară. Iar Zivkovic, poate cel mai bun jucător al lui PAOK, a fost eliminat în prelungirile meciului cu Levadiakos

Ambii vor rata meciul următor. Luni, 17 octombrie, pe terenul lui Olympiakos. O deplasare de foc!

Adrian Petre, rezervă neutilizată la Levadiakos

Adrian Petre, 24 de ani, fostul atacant al Farului, transferat în această vară, la Levadiakos, nu a prins niciun minut în teren, fiind lăsat pe banca de rezerve.

Fotbalistul crescut de Atletico Arad și UTA Arad a semnat o înțelegere valabilă pe doi ani cu gruparea greacă, potrivit agentului său, Cătălin Sărmășan.

Citește și:

Confuzie totală la UEFA! Ce s-a întâmplat cu programul preliminariilor EURO 2024

Laurent Blanc a revenit în Ligue 1! Va antrena echipa de pe locul 9

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
YATO
YATO  •  10 Octombrie 2022, 17:55

Nu merge echipa,după bine vine rău. A fii antrenor nu este usor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  10 Octombrie 2022, 17:50

Nu este nevoie de psihiatru ci de un nou antrenor ,ca și la Kiev de altfel asa ca tata și fiu se vor reuni la București cât de curând!? Lume rea domnule nu înțeleg ei ce mari antrenori sant Lucescu jr. & senior !?

marius1979
marius1979  •  10 Octombrie 2022, 16:12

Si Razvan asta un fel de ***. Multa filosofie, putin fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează