INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Fabrizio Romano a anunțat transferul verii pentru Răzvan Lucescu » Vine direct de la Chelsea

Baba Rahman într-un duel cu Bellerin / FOTO: GettyImages
Baba Rahman într-un duel cu Bellerin / FOTO: GettyImages

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 16:45 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 17:56

Fundașul ghanez Abdul Rahman Baba (29 de ani) va evolua sezonul următor sub comanda lui Răzvan Lucescu (54 de ani), la PAOK Salonic. 

Abdul Rahman Baba a fost considerat un mare talent al fotbalului din Ghana. În vara lui 2015, Chelsea plătea 26 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Augsburg

„Ducem lipsă de antrenori!” » Mircea Lucescu, analiză dură după ultimele meciuri ale României: „Ei au investit mult și au ajuns în elită. Nu ne va fi ușor”
Naționala României
„Ducem lipsă de antrenori!” » Mircea Lucescu, analiză dură după ultimele meciuri ale României: „Ei au investit mult și au ajuns în elită. Nu ne va fi ușor”

Fundașul stânga nu a reușit să se impună la prima echipă și a fost constant împrumutat, inclusiv la PAOK, în sezonul 2020/2021.

Răzvan Lucescu transferă de la Chelsea

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, cea mai respectată voce în perioada de mercato, Rahman Baba a reziliat contractul cu gruparea londoneză și va semna până în 2025 cu PAOK Salonic

Tot Fabrizio Romano a anunțat și venirea fundașului central William Troost-Ekong (29 de ani) la Salonic. Ultima dată a evoluat în Championship, pentru Watford.

PAOK Salonic începe noul sezon cu „dubla” din turul secund preliminar al Conference League. Pe 27 iulie și 8 august o va înfrunta pe Beitar, din Israel.

Între timp, pe 5 iulie, PAOK se va duela într-un test cu FCSB.

VIDEO. Răzvan Lucescu: „Nu vreau să intru în polemici. Tot ce pot spune este că Ianis Hagi este un jucător de mare talent”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Este oficial! Newcastle a cumpărat cel mai scump jucător italian din istorie! Căpitanul naționalei U21 a semnat pe 5 sezoane

Granzii din Spania se luptă pentru semnătura unui nou talent turc » Barcelona vrea să-i pună o clauză de un miliard

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close