INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Răzvan Lucescu nu merge la Parma, dar are un sfat clar pentru Man și Mihăilă: „Nu sunt «magicieni», trebuie să rămână”

Răzvan Lucescu (52 de ani) îi sfătuiește pe Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) să rămână la Parma, chiar dacă ar evolua în Serie B sezonul următor.
Răzvan Lucescu (52 de ani) îi sfătuiește pe Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) să rămână la Parma, chiar dacă ar evolua în Serie B sezonul următor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 22:58 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 23:56

Răzvan Lucescu (52 de ani) îi sfătuiește pe Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) să rămână la Parma, chiar dacă ar evolua în Serie B sezonul următor. 

Răzvan Lucescu a fost inclus de presa din Italia pe lista posibililor viitori antrenori ai Parmei. Antrenorul român confirmă că a fost la Milano, dar spune că nu a negociat cu formația lui Man și Mihăilă.

 „Nu a existat niciun contact cu cineva de la Parma. E adevărat, am fost la Milano săptămâna trecută, însă doar pentru a mă întâlni cu un prieten. Singurul lucru pe care îl pot spune este că, pentru un tehnician, să antrenezi în Italia este un vis, e cea mai importantă țară în ceea ce privește pregătirea antrenorilor”, a declarat Lucescu, pentru ParmaLive.

Răzvan Lucescu, sfat pentru Man și Mihăilă

„În România există jucători talentați, iar Parma a făcut bine că i-a adus. Dar, din punctul meu de vedere, ei nu sunt pregătiți mental pentru un asemenea fotbal, ei trebuie să muncească mult, trebuie să ajungă să se obișnuiască cu un așa tip de presiune. 

Din acest punct de vedere, Mihăilă îi este superior lui Man, care are nevoie de încredere totală. Ambii sunt jucători care au în față un viitor strălucit, dar nu sunt magicieni. Am văzut că au jucat deja ambii destul de mult, dar sigur că vor urma lucruri și mai bune din partea lor”, a mai spus Răzvan Lucescu. 

Man și Mihăilă, spre Serie B

Parma este penultima în Serie A. Cu doar 5 etape rămase de disputat, are de recuparat 11 puncte față de Cagliari, prima echipă de deasupra liniei. Lucescu îi sfătuiește pe Man și Mihăilă să rămână în Serie B, pentru a căpăta experiență.

Sfatul meu pentru ei este să rămână. Așa cum am mai spus-o, problema jucătorului român este adaptarea. Ei au deja câteva luni de când sunt la Parma. Dacă vor rămâne, își pot demonstra valoarea, pentru că deja s-au adaptat
- Răzvan Lucescu

VIDEO Răzvan Lucescu a dezbătut alături de jurnaliștii GSP o eventuală revenire în fotbalul european: „Începuturile sunt dificile peste tot”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Revoluție la Juventus: Ronaldo OUT, antrenor nou + ce se întâmplă cu Drăgușin

Mircea Lucescu a surprins întreaga lume: „El e cel mai bun fotbalist din acest moment, peste Messi și Ronaldo”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  29 Aprilie 2021, 15:12

Nu este nicio surpriza !! Doar voi, ziaristii, ati fost singurii din lume care credeau ca Lucescu jr. poate antrena in Seria A !!

observator_federal
observator_federal  •  29 Aprilie 2021, 10:25

Mihăilă, indiferent de adversar, face în fiecare meci câteva curse marcă înregistrată, de mare spectacol și periculozitate - chiar este un fotbalist cu aptitudini deosebite. Șși cu toate astea, abia etapa trecută a înregistrat primul lui joc integral, pe durata a 90 de minute... Contează, iată, strategia clubului (sau a antrenorului?) de utilizare a fotbaliștilor - pe Mihăilă nu l-au introdus titular nici după ce marcase în două meciuri consecutive și era lăudat din toate părțile (ca să nu zic de primirea, aproape critică, ce i s-a făcut după revenirea de la Națională, unde marcase un gol excepțional). Oricum, pentru Mihăilă toate astea reprezintă acumulare de experiență, are timp și mai ales are ”fundamentul” tehnic pe care își poate clădi o carieră remarcabilă. Va avea și bani mai mulți, indiferent de opțiunea din toamnă, nu ca acum (”datorită” lui Ioan Becali).

magic4ever
magic4ever  •  29 Aprilie 2021, 09:39
Postat de right_wing_resistance_romania pe 29 Aprilie 2021, 08:33

Mihaila devenise titular cu 3-4 meciuri inainte sa se accidenteze. Acum.. se vede o scadere mare in jocul sau, dar sa speram ca poate sa revina la aceeasi forma. Nu este neaparat nevoie sa ramana la Parma in serie b. O echipa precum Firentina ii poate lua la pachet si chiar i-ar folosi.

Ce sa caute Man la Fiorentina? Mihaila are valoare sa fie transferat de alta echipa din serie A,este si cu 2 ani mai tanar decat Man si are perspective mult mai mari sa creasca....plus ca nimeni nu o sa plateasca suma exagerata care s-a platit pe Man,o sa stea multi ani in serie B si o sa lustruiasca banca de rezerve...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close