STRANIERI  ·  STANDARD LIEGE

Răzvan Marin ajunge la 100 de meciuri pentru Standard Liege: „A sosit pe vârfurile picioarelor! Închis în el, timid, tăcut” » Vineri joacă împotriva lui Boloni

Răzvan Marin // FOTO: facebook.com/rmarin18official/
Răzvan Marin // FOTO: facebook.com/rmarin18official/

Articol de — Joi, 25 Aprilie 2019, 10:40

RĂZVAN MARIN. Vineri, chiar pe terenul lui Ladislau Bölöni, la Antwerp, mijlocașul Răzvan Marin va juca partida cu numărul 100 la Standard Liège.  Jurnaliștii belgieni au remarcat că „românul are nevoie de încredere pentru a da totul. Trebuie să simtă că este apreciat”.

Vineri, chiar pe terenul lui Ladislau Bölöni, la Antwerp, mijlocașul Răzvan Marin va juca partida cu numărul 100 la Standard Liège.

Jurnaliștii belgieni au remarcat că „românul are nevoie de încredere pentru a da totul. Trebuie să simtă că este apreciat”

Răzvan Marin, care va face 23 de ani pe 23 mai, va pleca la Ajax la vară, dar înainte va încheia play-off-ul la Standard. Și cotidianul valon La Dernière Heure își amintește parcursul mijlocașului.

„Transferat în ianuarie 2017 pentru a-l înlocui pe Adrien Trebel, a sosit pe vârfurile picioarelor”, scrie DH. „Închis în el, timid, tăcut, românul are nevoie de încredere pentru a da totul. Trebuie să simtă că este apreciat și că se contează pe el. Cu această încredere, e în top. Așa a crescut, și-a arătat calitățile”.

Pentru jurnaliștii belgieni, „Marin s-a remarcat sezonul trecut, înainte de a exploda cu Michel Preud’homme antrenor”.

  • Antwerp - Standard Liege se joacă vineri, de la 21:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

16goluri a marcat Răzvan Marin în 99 de meciuri jucate la Standard în toate competițiile

21de assisturi a oferit Marin în doi ani și trei luni la echipa belgiană

4.800.000 €a plătit Standard pentru jucătorul luat de la Viitorul12,5 milioane de euro achită Ajax în schimbul „tricolorului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!VIDEO | Un tânăr, prins pe stradă seara, a fost bătut de polițiști în București. ”Băi, băiatule știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?”

Libertatea

Comentarii (1)

turbozero  •  25 Aprilie 2019, 21:15

23 de ani deja? e cam batranel.. dupa 2 ani jumate la Standard banuiesc ca tot regele *** l-a format

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1