INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

Răzvan Marin, aproape de gol în victoria lui Ajax din Cupa Olandei!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 23:27

Ajax Amsterdam a făcut spectacol în optimile de finală ale Cupei Olandei. Cu Răzvan Marin titular, „lăncierii” au învins-o pe Spakenburg, ocupanta locului 8 în al treilea eșalon, cu 7-0.  

Zvonurile privind plecarea lui Răzvan Marin (23 de ani) de la Ajax sunt numeroase, dar internaționalul român vrea să lupte pentru poziția sa la campioana Olandei. Astăzi a primit șansa în Cupa Olandei și a avut o prestație apreciată.  

Marin a fost aproape să marcheze în minutul 18. Șutul său a lovit bara, dar mingea a ricoșat la Siem de Jong. Olandezul a făcut 1-0 cu un șut necruțător. 

Performanță istorică

Naci Unuvar a marcat golul de 7-0 dintr-o lovitură de la 11. Introdus pe teren în minutul 75, a devenit al doilea cel mai tânăr fotbalist din istoria primei echipe a lui Ajax, după Ryan Gravenberch. Mijlocașul olandez are în acest moment 16 ani și 8 luni. 

Ajax - Spakenburg 7-0 

  • Au marcat: S. De Jong '18 '42 '44, L. Traore '49 '52, Tadic '55, Naci Unuvar 86 (pen.)

Echipele de start 

Ajax: Varela - Dest, Alvarez, Martinez, Tagliafico - Eiting, S. De Jong, R. Marin - Tadic, Traore, Babel 

Spakenburg: Deckers - Will, Werkman, Beijer, Van der Neut, Van den Houten - Ghaddari, Koelewijn, Tavares - Dekker, Bitter

Vezi și:

IBIZA - BARCELONA 1-2 // Ce emoții! Campioana Spaniei, condusă până în minutul 72 de o formație din Liga 3

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
974312599269118
Adrian Preda  •  23 Ianuarie 2020, 13:29

A avut o prestație solidă, cu trei șuturi milimetric pe lângă poartă și unul puternic, respins de portar. A dat bară la faza de 1-0 și a fost al doilea pasator al echipei, după Eiting. Multe recuperări, o singură pasă aiurea, în aut, 90 de minute. Bun joc, încurajator, dar e adevărat că adversarul a fost modest, doar s-a apărat tot meciul. Ajax a jucat cu doar 3 titulari (Tadic, Tagliafico și Martinez), ar mai fi și Babel, dar încă nu se știe dacă va fi titular, are concurență mare

valii_sv
valii_sv  •  23 Ianuarie 2020, 11:44

Cat de penibili sunteti ! Auzi ce mare stire , Marin a fost aproape de a marca , intr-un meci de antrenament pentru echipa lui ! Urmeaza : Senzational , Marin a reusit sa de-a o pasa ....ura ..bravo ...! Vai de capul vostru !

lixandru88
lixandru88  •  23 Ianuarie 2020, 10:46

Intr-un meci in care Ajax a inscris de 7 ori, Marin 'a fost aproape de gol'. Adica le-a vazut de la 2m sau ce? Aaa, a incercat si el sa inscrie, dar nu i-a iesit.. Ma, macar a atins mingea. E ceva! :))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează