INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX AMSTERDAM

Răzvan Marin, dezvăluiri despre Gheorghe Hagi: „Și-ar fi dorit să joace la acest club” + De ce îl deranjează comparația cu Frenkie de Jong

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 18:56

Răzvan Marin (23 de ani), transferat în această vară de la Standard Liege la Ajax, a dezvăluit care este clubul la care Gheorghe Hagi și-ar fi dorit să activeze ca jucător.

Nu mai este niciun secret că „Regele” are ca model pentru academia sa clubul olandez Ajax Amsterdam. Potrivit fostului său fotbalist de la Viitorul, Hagi și-ar fi dorit să îmbrace tricoul olandezilor, pe lângă ale echipelor importante deja bifate: Real Madrid, Brescia, Barcelona şi Galatasaray.

Trebuia să profit de această oportunitate. Hagi mi-a spus că Ajax este un club potrivit pentru jucătorii tineri. I-ar fi plăcut și lui să joace la acest club în cariera de fotbalist, dar nu s-a întamplat. Ajax are un renume în România și așteptările mele s-au adeverit. E frumos să fiu aici”, a spus Răzvan Marin, pentru site-ul ajax.supporters.nl.

Deranjat de comparația cu De Jong

După ce Frenkie De Jong (22 de ani) a fost transferat la Barcelona, Răzvan Marin a fost privit precum înlocuitorul fotbalistului olandez, dar românul s-a arătat deranjat de comparația cu acesta.  

„Înțeleg că oamenii fac asta pentru că jucăm pe același post, doar că suntem jucători complet diferiți, fiecare cu stilul lui. Cred că toată lumea a putut vedea acest lucru până acum. Nu sunt succesorul lui, nu simt asta. Antrenorul mi-a spus că trebuie să fiu eu însumi și să fac ceea ce am făcut la Standard”, a spus Răzvan Marin.

VEZI ȘI:

VIDEO Nicolae Stanciu, MVP la Slavia Praga înainte de duelul cu CFR: „Mă simt tot mai bine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close