INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA LEAGUE

Reacția lui Ianis Hagi, după ce Steven Gerrard l-a lăsat pe bancă în Celtic - Rangers + Cum prefațează meciul cu Standard: „Stilul meu este potrivit aici”

Ianis Hagi, Rangers
Ianis Hagi, Rangers

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 11:37 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 11:51

Ianis Hagi (22 de ani) a prefațat partida lui Rangers cu Standard Liege, primul meci al echipei sale din grupele Europa League în acest sezon, și a reacționat după ce a fost lăsat pe banca de rezerve în victoria cu Celtic, 2-0.

Ianis a participat la conferința de presă premergătoare meciului dintre Standard Liege și Rangers, care va avea loc în această seară, de la ora 19:55. Mijlocașul român a dezvăluit ce ambiții are echipa sa în acest sezon european, precum și ce a simțit după ce nu a fost folosit în meciul dintre Rangers și Celtic, scor 2-0. 

Ianis Hagi: „Vrem să ieșim din grupă”

„Să jucăm în Europa a fost unul dintre obiectivele mele în acest sezon. Sper să am evoluții mai bune decât sezonul trecut. Cred că întregul lot al lui Rangers s-a maturizat pe plan european. Poți vedea încrederea crescând, am simțit acest lucru încă din prima zi. Avem foarte mulți jucători cu experiență și știm cum să câștigăm meciurile. A fost dificil să jucăm atât de multe meciuri doar pentru a ajunge în grupe, dar suntem aici din nou și sperăm să ne descurcăm bine. Vrem să ieșim din grupă”, a declarat Ianis. 

Sezonul trecut, Rangers s-a oprit în faza optimilor de finală, fiind eliminată de Bayer Leverkusen, după 1-3 în tur și 0-1 în retur. 

Ianis Hagi: „A fost doar primul derby”

Rangers a început foarte bine sezonul în Scoția. Formația antrenată de Steven Gerrard ocupă prima poziție după 11 etape, cu 29 de puncte, având 4 lungimi deasupra rivalei Celtic. În ultima etapă, Rangers a învins-o pe Celtic cu 2-0, meci în care Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă. 

Întrebat despre acest subiect, Ianis a spus: „Sunt sigur că va veni și șansa mea, a fost doar primul derby Old Firm al sezonului, vor mai fi și altele. Sunt nerăbdător să fiu implicat în unul dintre ele, sper să fiu apt când va veni momentul. Sunt concentrat pe meciul cu Standard Liege acum. Mă simt foarte bine în meciurile europene, consider că stilul meu este potrivit acolo”.

Este adevărat că am început sezonul așa cum am dorit, dar este de asemenea adevărat că ne-am fi putut descurca chiar mai bine. Suntem într-o poziție bună, în care ne-am dorit să fim, dar nu am încheiat misiunea

Mă simt bine la Rangers. Sunt doar la început, asta este sigur. Lucrez la chimia pe care o am cu echipa, consider că devin mai bun cu fiecare meci jucat 
- Ianis Hagi, Rangers

VIDEO. Analiza lui Dănuț Lupu: „Nu avem un jucător care să facă diferența. Când Ianis Hagi dă două pase începem cu: «Mamă, mamă, Ianis!»”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

BARCELONA - FERENCVAROS 5-1. Saltul carierei pentru Laidouni! Din rezervă în Liga 1, în titular pe Camp Nou

Pesimism după accidentarea gravă a lui Virgil van Dijk: „Mă tem că nu va mai fi niciodată la fel!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  22 Octombrie 2020, 14:46

Stilul tau de pacalici impiedicat se potriveste pe banca de rezerve, departe de altii, sa nu ii atingi cu ambele picioare de valoare pe care le ai!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează