INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

REAL MADRID - GALATASARAY // Florin Andone, idol la turci! Fanii îl iubesc, iar Fatih Terim vrea să-l cumpere definitiv: „E noul Elmander”

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 11:01

Florin Andone, atacantul român al celor de la Galatasaray, care va fi titular şi pe „Bernabéu” în returul cu Real Madrid, e favoritul antrenorului Fatih Terim şi campioana Turciei insistă să-l cumpere în ianuarie de la Brighton, considerându-l un chilipir. 

Florin Andone a apucat cu ambele mâini şansa mutării în Turcia şi ar putea continua cu Galatasaray dincolo de vara viitoare. 

Cotidianul turc Fanatik a aflat că echipa din Istanbul e foarte mulţumită de evoluţiile atacantului român şi vrea să-l cumpere de la Brighton. 

Cim Bom Bom a plătit 700.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon şi nu are clauză de transfer definitiv, dar s-a decis să le ofere englezilor cinci milioane de euro, fără să mai aştepte. Cu un milion mai puţin decât au plătit când l-au achiziţionat de la Deportivo La Coruña, în 2018.

Negociază cu englezii

Brighton a refuzat prima propunere, anunţând că nu este de vânzare, numai că Galata insistă. 

„Negocierile vor începe în săptămânile următoare. Andone este noul favorit al antrenorului Fatih Terim, iar fanii îl iubesc şi îl consideră «Noul Elmander». S-a descurcat remarcabil în absenţa starului Falcao”, scrie sursa amintită. 

Florin a reuşit două goluri în şapte partide jucate în campionat şi Ligă. Va fi titular şi mâine pe „Bernabeu”, în returul cu Real Madrid, pe care a ameninţat-o la Istanbul cu două mari oportunități. Columbianul Falcao îşi continuă recuperarea în Spania, după cum a anunţat medicul clubului, şi nu va reveni decât luni la antrenamente

Johan Elmander a evoluat pentru Galatasaray între 2011 și 2014, perioadă în care a înscris de 16 ori în 52 de partide. Suedezul a câștigat două titluri și o Cupă alături de Galata.  

„Antrenorul Terim îi ridică mereu moralul şi îl motivează «Ţine-o tot aşa! Continuă să te lupţi pentru echipă şi sunt convins că vor veni şi golurile». Pentru acest spirit războinic îl compară fanii cu Elmander”  - Fanatik, cotidian turc

2023e anul când îi expiră lui Andone acordul cu Brighton, pentru care a dat un gol în 72 de minute din acest sezon de Premier. La Galatasaray, are două reuşite în 556 de minute

17 golurişi 10 pase decisive a avut Johan Elmander în 61 de meciuri la Galatasaray. Fostul atacant suedez a venit liber de la Bolton în 2011 şi a plecat după doar două sezoane

Vezi și: 

ANKARAGUCU - GAZIANTEP 1-2 // Marius Șumudică și-a setat obiectivul după ultima victorie: „Cred că vom reuși s-o facem”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
pma77
pma77  •  05 Noiembrie 2019, 21:48

E mai tare si decat Messi si Ronaldo la un loc :))

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  05 Noiembrie 2019, 14:31

Tot respectul pentru jucătorii romani care au pornit din vest. Sunt singura șansa. Pușcaș, Radu, Andone.. Nu vopsitii împinsi in fata de clanurile mafiote prin așa-zisa presa și foști fotbaliști cu caracter de preș și coloana făcută covrig - Coman, Stanciu, Printu’, Tanase..

laurkro
laurkro  •  05 Noiembrie 2019, 13:57

A reușit două in șapte partide. Ma ***, nici sa scrieți corect nu știți. Vai de capul vostru!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează