INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Recidivistul Gabi Tamaş! » A greşit în meciul cu fosta sa echipă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 10:30

Gabriel Tamaş a comis-o din nou! De data aceasta, fundaşul român a provocat penalty, lucru ce i-a costat calificarea în Cupa Ligii pe cei de la Watford.

După ce în urmă cu cîteva zile a înscris în proprie poartă în victoria lui Watford cu Leeds, 4-1, acum Gabriel Tamaş a provocat un penalty, aseară, în meciul împotriva fostei sale echipe, Doncaster Rovers.

Fundaşul l-a faultat în careu pe Bennett, în minutul 11, iar Tyson a transformat lovitura de pedeapsă. Watford a pierdut în cele din urmă cu 1-2 şi a fost eliminată din Cupa Ligii Capitol One.

Chiar dacă a greşit grav de două ori în mai puţin de o săptămînă, Gabriel Tamaş este pe lista stranierilor convocaţi pentru meciul cu Grecia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
solomon_i
solomon_i  •  27 August 2014, 16:53
Postat de boss.alb.rosu pe 27 August 2014, 11:15

cu toate greselile lui ramane un caine adevarat.respect tamas

Da...dar nu de rasa ci...maidanez !

gazistu
gazistu  •  27 August 2014, 16:40

FORZA TAMAS!!!!

calinescu_
calinescu_  •  27 August 2014, 16:19

MAI GSP-ISTI NENOROCITI , TAMAS INTR-UN PICIOR SI BEAT CRITA, JOACA MAI BINE DECAT CHIRICHES SI GARDOS LA UN LOC .....!!!!! ASA CA SPERATI DEGEABA SA VA DEA SI VOUA GIGI UN PROCENT PROCENT .....!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează