INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

Fotbalistul „invizibil” pentru Edi Iordănescu a declanșat încă un gol » Cum s-a încheiat duelul românesc din Polonia

Rony Deaconu a declanșat încă un gol în Polonia / Sursă foto: Facebook@ Korona Kielce
Rony Deaconu a declanșat încă un gol în Polonia / Sursă foto: Facebook@ Korona Kielce

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 12:43 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 13:57

Korona Kielice (locul 14 după 10 etape în prima ligă poloneză), echipa la care evoluează Ronaldo Deaconu și Marius Briceag, a remizat, 1-1, acasă, cu Warta Poznan, unde joacă Bogdan Țîru. 

Gazdele sunt la al patrulea meci consecutiv fără înfrângere, trei în campionat și unul în Cupă. Cu Warta, mijlocașul Rony Deaconu a executat lovitura liberă în urma căreia Korona a egalat, prin Remacle, fostul jucător al celor de la U Cluj

În partida de Cupă cu Jagellonia II, câștigată cu 2-1, Deaconu, 26 de ani, și-a trecut în cont un assist și golul victoriei, dar și alte trei bare. În cele 10 partide bifate în campionat în noul sezon, românul nu a contabilizat vreun gol sau vreun assist. 

În primăvară, Ronaldo Deaconu era supărat că selecționerul nu-i acordă atenție

Ronaldo Deaconu considera în martie că e nedreptățit de selecționerul Edi Iordănescu. În mesajul său de la acel moment, Deaconu avusese o replică și pentru Gică Hagi. Iată principalele declarații de atunci ale fotbalistului:

M-a sunat cineva din România și mi-a zis «Băi, Rony, tu ești invizibil pentru toată lumea. Uite ce a zis Hagi». Și mi-a dat articolul. Îmi dau seama că este o luptă între titani, sunt polemici la nivel înalt în fotbal, dar cum să fie Ghiță singurul român care joacă titular în Polonia? Eu nu exist?

Scuzați-mi lipsa de modestie, dar să mă mai prezint și eu dacă n-are cine să o facă. Adică, dacă n-am agent puternic, club puternic, interese puternice.... nu e doar Ghiță titular în Polonia. Eu sunt jucător de bază al echipei de 20 de meciuri în Polonia, campionat puternic, imediat sub cele cinci de top ale Europei, am reușite, sunt titular meci de meci.

Un gol sau o pasă de gol la două meciuri jucate și sunt invizibil pentru staff-ul selecționerului. Nu mi-au dat un telefon, nu au venit o dată la un meci. Păi domnule Edi, cu respect, aveți aici stațiune montană frumoasă, meciuri tari, stadioane pline.

- Ronaldo Deaconu, pe 23 martie, conform digisport.ro

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV „Un răsfățat! Păcat de talentul lui!” » Comentariu acid în direct despre Tavi Popescu: „Acesta e răul fotbalului românesc”

EXCLUSIV Antonio Sefer, dărâmat după atacul terorist din Israel: „Plâng, nu am crezut că pot trăi așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează