INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Rusescu, indezirabil la Sevilla » Viitorul său pare legat de Israel

Raul Rusescu, atacantul cu mască, are 8 selecții și un gol la
Raul Rusescu, atacantul cu mască, are 8 selecții și un gol la "națională"

Articol de , - Publicat vineri, 17 iulie 2015 00:00

Olandezul, 41 de ani, fiul marelui Johan, e director sportiv la Maccabi Tel Aviv, campioana ultimilor 3 ani. I-ar putea lua fața lui Ronny Levy, ex-Steaua, antrenor la Haifa.

Pe 13 iunie 2013, Raul Rusescu semna pe 5 sezoane cu FC Sevilla. 2,2 milioane E primea Steaua la acea vreme, iar atacantul avea o clauză de reziliere de 40 de milioane. De atunci însă, "tricolorul" a jucat doar un singur meci în Primera, fiind de două ori împrumutat, la Braga și la Steaua.

Acum, la 27 de ani, e pus pe lista neagră la Sevilla, dar nimeni nu vrea să-l cumpere definitiv. Toți încearcă să-l ia împrumut de la andaluzi. Ultimele două variante sînt din Israel.

Prima a fost Maccabi Haifa. Acolo e dorit de antrenorul Ronny Levy, care a lucrat cu Rusescu și la Urziceni, și la Steaua.

A doua ofertă, de la Maccabi Tel Aviv. Unde director sportiv e Jordi Cruyff din 2012. Fiul lui Johan ar vrea să vadă echipa, campioană 3 ani la rînd, în grupele Champions. Cum nu s-a întîmplat nici în 2013, nici în 2014. De fiecare dată a pierdut în turul 3 preliminar.

Nici în această vară nu stă atît de bine. Cu un nou antrenor, sîrbul Jokanovici, Maccabi tocmai a fost învinsă cu 2-1 de Hibernians (Malta), în prima manșă a turului 2 preliminar CL. Și ar avea nevoie de un vîrf. Așa s-ar fi oprit la Raul de România.

4 antrenoria schimbat Jordi Cruyff în 3 ani la Maccabi Tel Aviv: spaniolul Oscar Garcia, lusitanul Paulo Sousa, Pako Ayestaran (alt spaniol) și sîrbul Slavisa Jokanovici

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close