INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

S-a rezolvat mutarea lui Alin Toșca la PAOK Salonic: echipa lui Răzvan Lucescu l-ar putea cumpăra definitiv vara viitoare

Foto: paokfc.gr
Foto: paokfc.gr

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 18:05

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a reușit să perfecteze împrumutul fundașului Alin Toșca, 26 de ani, de la Betis Sevilla.

Acesta va evolua la formația elenă până vara viitoare, când PAOK îl va putea achiziționa definitiv contra sumei de 1,3 milioane de euro.

Împrumutul a fost o variantă pe placul lui Toșca, cel care își dorește să joace mai des după ce a fost trecut pe linie moartă la Betis. Răzvan Lucescu l-a dorit pe Toșca și în iarnă, când PAOK a negociat împrumutul acestuia.

Venit în ianuarie 2017 la Betis, pentru un milion de euro, Toșca a jucat 25 meciuri la spanioli, fiind împrumutat în ultimele 6 luni la Benevento (Italia). De-a lungul carierei, Toșca a mai jucat la FCSB, echipă la care a crescut, Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari și Viitorul.

1.500.000 €este cota lui Alin Toșca, potrivit transfermarkt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
maxp
maxp  •  24 August 2018, 22:55

Cel mai grav e ca renunta foarte usor la lupta acesti baieti. Sa ajungi in Grecia dupa un an prin Primera si Serie A... ramai acolo, poti avea ocazia sa revii la un moment dat in primul 11, iti astepti sansa muncind. De la PAOK cine sa te mai remarce, mai ales cu istoricul care spune ca n-ai facut fata la nivel inalt. Fuga de performanta te cam scoate din circuit.

aldo_m
aldo_m  •  24 August 2018, 18:53

n am nimic cu baiatul asta dar e o mare petarda sa vedem cat timp ai trebuie lui razan sa se prinda

Vezi toate comentariile (2)
Comentează