INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEFTCHI BAKU

REZUMAT VIDEO Reghecampf a început cu stângul 2023 » Înfrângere clară în derby

Laurențiu Reghecampf/ foto: Facebook @Neftchi Baku
Laurențiu Reghecampf/ foto: Facebook @Neftchi Baku

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 19:50 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 20:27

Neftchi Baku, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf (47 de ani), a pierdut cu Sabah Baku, scor 0-2, în etapa #19 din campionatul Azerbaidjanului.

A fost primul meci din acest an pentru Neftchi, ocupanta locului 3 în Azerbaidjan. Sabah, locul doi, s-a distanțat de echipa lui Reghecampf la 8 puncte, 46 față de 38. Lider e Qarabag, cu 53 de puncte.

Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”
CSU Craiova
Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”

Laurențiu Reghecampf, înfrângere la primul meci din 2023

Sabah a deschis rapid scorul cu Neftchi, încă din minutul 7. Mickels a transformat fără emoții un penalty. Echipa lui Reghecampf a avut noroc în minutul 11, când Kashchuk a ratat singur cu portarul.

Ucraineanul nu a mai iertat în minutul 37, finalizare elegantă la colțul lung, după mai multe bâlbe în apărarea lui Neftchi. Defensiva lui Reghecampf a continuat să fie la pământ. Kashchuk s-a distrat cu doi apărători adverși, a șutat puternic, dar mingea a fost deviată peste poartă în ultimul moment.

Neftchi a răspuns prin Saief. Americanul a fost blocat de portarul advers, din postură de 1 la 1. Tot Sabah a marcat, prin același Kashchuk, doar că Reghecampf a avut noroc. Arbitrul asistent a ridicat fanionul pentru ofsaid.

A fost a 5-a înfrângere în 19 etape pentru Neftchi, care are 7 puncte peste Zira, echipa de pe locul 4. Echipa lui Reghecampf este pe poziția a treia, care duce în preliminariile Conference League. Următorul meci al lui Neftchi este chiar cu Zira, pe 1 februarie, de la ora 15:30.

VIDEO. Rezumat: Sabah - Neftchi Baku 2-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Dezvăluiri despre problemele lui Rareș Ilie la Nice: „Era demoralizat, antrenorul nu mai vorbea cu el”

Italienii anunță: „Puștiul din România pe care se bat Juventus, Milan și Dortmund sosește la probe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 Ianuarie 2023, 14:41

Reghe ...un antrenor excelent ...se vede mana lui ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Ianuarie 2023, 23:09

...ne pasa de Reghe ...de aceea aici sunt sute de comentarii ...

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Ianuarie 2023, 22:23

Neftci a fost o echipă bună în Azerbaidjan. Până a apărut Reghe și... gata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close