INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Salariu fantastic pentru Mutu la Al Sadd! Arabii îi oferă 6 milioane de euro pe sezon!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Informaţia care îl dă pe Adrian Mutu din vară la Al Sadd, în Qatar, capătă pe zi ce trece tot mai multă credibilitate.

Astfel, agenţia calciomercato.com anunţă că atacantul român se numără printre cei 10 jucători care vor părăsi Fiorentina la vară, alături de el numărîndu-se şi alte nume importante ale echipei pregătite de Cesare Prandelli cum ar fi Frey sau Vargas. Suspendat provizoriu pentru consum de substanţe interzise, Mutu ar putea fi convins să accepte propunerea arabilor, care îi pregătesc un salariu incredibil: 6 milioane de euro pe sezon în cazul în care va accepta să joace pentru gruparea antrenată de Olăroiu!

În cazul în care va fi suspendat mai mult de 6 luni, Mutu se va despărţi mai mult ca sigur de Fiorentina, aflată pe locul 8 în Serie A după 32 de etaoe, la 6 puncte de ocupanta locului 4, FC Palermo.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
onlyone
onlyone  •  06 Aprilie 2010, 17:59
Postat de pe 06 Aprilie 2010, 14:11

ba voi ati distrus romania ,voi cu frustrarile voastre ,voi cu rautatea vostra transmisa de parintii vostri care au fost comunisti,voi care aveti carente in educatie, voi care nu stiti sa respectati pe nimeni,voi care judecati pe toata lumea si nu va uitati la voi , voi romanii, mie sila ca m am nascut in tara asta in care predomina non valorile, voi care distrugeti orice ce nu puteti avea ,voi care ati fost sodomizati in istorie de toate popoarele,voi judecati un om pe care nu l cunoaste ti

usurel sa nu iti plezneasca vreo vena, ca e pacat!

onlyone
onlyone  •  06 Aprilie 2010, 17:55
Postat de luter pe 06 Aprilie 2010, 14:54

SARACUTI CU DUHUL UNII POSTACI ,PAI ASTA ESTE PROBLEMA VOASTRA CA PLEACA EL LA ARABY LA CASCAVAL .NU MAI OMULETILOR ,PE NOI NE INTERESEAZA FOTBALISTUL MUTU ,PENTRU CA LOTUL PENTRU EURO FARA EL ESTE VARZA MURATA EXPIRATA.

Si daca vine Mutu la Nationala crezi ca echipa se transforma din varza murata expirata in lapte si miere? Adica tu zici ca Mutu o sa centreze si tot el o sa dea cu capu'? Bai baiatule, revino-ti!!! S-a vazut Nationala cum a jucat cu tot cu Mutu al tau ... sa iti reamintesc: SERBIA - ROMANIA = 5-0 Asa ca nu incerca sa il scoti basma curata, o fi el bun, nu neg, dar nici sa il faceti MESIA. Nu e chiar asa bun pe cum il credeti, mai ales fara dopante ;)

 •  06 Aprilie 2010, 16:24

32 de etoae sau etape

Vezi toate comentariile (13)
Comentează