INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Primul club aflat pe urmele transferului definitiv al lui Moruțan de la Galatasaray

Olimpiu Moruțan, Pisa // foto: Imago Images
Olimpiu Moruțan, Pisa // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 17:30 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 18:15

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (23 de ani), împrumutat de Galatasaray la Pisa, nu duce lipsă de „pețitori”. Pe urmele românului se află Salernitana, echipă de Serie A.

Olimpiu Moruțan aparține în continuare de Galatasaray, care l-a împrumutat până în vara lui 2023 la Pisa, dar turcii nu-l vor înapoi la finalul sezonului, când va expira înțelegerea cu Pisa.

ISTORIC! La prima ei participare, Rapid s-a calificat în „sferturile” Ligii cu un gol marcat în ultimele 15 secunde cu Krim Ljubljana » Programul complet
Liga Campionilor
ISTORIC! La prima ei participare, Rapid s-a calificat în „sferturile” Ligii cu un gol marcat în ultimele 15 secunde cu Krim Ljubljana » Programul complet

Aflat în prezent în cantonamentul echipei naționale, unde a fost convocat pentru meciurile cu Andorra (2-0) și Belarus (28 martie), Moruțan nu duce lipsă de „pețitori”.

Salernitana, pe urmele lui Olimpiu Moruțan

De serviciile românului este interesată o formație de Serie A, Salernitana, ocupanta locului 16 în campionatul de elită din „Cizmă”.

„Salernitana ar putea pune mâna pe bijuteria din România. Între timp, Pisa așteaptă și monitorizează diferite piste”, scriu jurnaliștii italieni de la Pianeta Serie B.

Pisa are posibilitatea de a-l cumpăra definitiv pe Moruțan în vară, în schimbul a 5,5 milioane de euro. Cel mai probabil, nerazzurrii așteaptă deznodământul sezonului, să vadă dacă vor urca în Serie A. Momentan ocupă locul 5, unul care asigură prezența la un baraj pentru promovare.

Moruțan a contribuit din plin la parcursul foarte bun al Pisei în acest sezon. A înscris 6 goluri și a pasat decisiv la alte 7 în 28 de meciuri în Serie B.

Echipa care-l dorește pe Moruțan, Salernitana, este antrenată de portughezul Paulo Sousa.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

ALARMĂ! Numărul meciurilor suspecte de blat a crescut cu 34% față de anul precedent! TOP 10 țări „corupte”

S-a aflat salariul lui Thomas Tuchel la Bayern. Câștigă mai puțin decât la Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
steaualiga1
steaualiga1  •  27 Martie 2023, 10:50

Plangi...

steaualiga1
steaualiga1  •  27 Martie 2023, 10:50

Plangi...

steaualiga1
steaualiga1  •  27 Martie 2023, 10:49

plang...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează