INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CARIERĂ

Sânmărtean a anunțat ce va face după ce se va lăsa de fotbal

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 17:27

Lucian Sânmărtean a ajuns la 37 de ani și continuă să joace în Arabia Saudită, pentru Al Taawon, echipa antrenată de Costel Gâlcă.

Contractul mijlocașului expiră în vara acestui an, însă sunt șanse mari ca Sânmărtean să continuă în Țările Arabe, oficialii echipei dorindu-l în continuare.

Chiar dacă n-ar mai prinde niciun contract, Sânmărtean susține că și-ar dori să-și continue cariera tot în fotbal, însă într-o poziție de conducere.

"Când o să renunț la fotbal, aș vrea să fac parte din conducerea unei echipe. Nu mă văd antrenor și nu știu dacă am materialul necesar ca să mă fac antrenor.

Mă simt ca la 30 de ani. Mă simt foarte bine, împlinit, sunt motivat și mai bine pregătit. Pentru profesia mea mă simt foarte bine. Daca mă ține Dumnezeu sănătos, încă mai duc. Nu am probleme fizice, sunt bine pregătit, eu cred că mai pot juca. Încă nu am de gând să mă las", a declarat Sânmărtean la TV Digi Sport.

Sânmărtean a jucat de-a lungul carierei pentru Gloria Bistrița, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al Ittihad, Pandurii și acum pentru Al Taawon.

21 de meciuri are Sânmărtean la echipa națională

6 trofee are Sânmărtean în palmares: două titluri, o Cupă a României și o Cupă a Ligii cu Steaua, un titlu și o Cupă a Greciei cu Panathinaikos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Martie 2017, 19:50

Respect Lucica !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează