INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Scandal pentru transferul lui Stanciu » Turcii au luat foc! Ce a făcut Slavia Praga, după ce Galatasaray a acceptat toate pretențiile

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 16:27 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 20:42

Galatasaray ar fi acceptat toate pretențiile Slaviei, dar clubul ceh spune acum că nu-l mai vinde pe Nicușor Stanciu (28 de ani). Un truc pentru a forța creșterea sumei de transfer, potrivit cotidianului turc Fanatik.

Ziua și articolul despre Stanciu în presa turcă. Până la urmă, Galatasaray ar fi acceptat toate condițiile puse de Slavia, inclusiv suma de transfer, 6,5 milioane de euro, dar clubul praghez a schimbat strategia și, oficial, n-ar mai vrea să-l cedeze.

Nicolae Stanciu, gol superb în amical Slaviei Praga » Execuție de „lunetist”
Slavia Praga
Nicolae Stanciu, gol superb în amical Slaviei Praga » Execuție de „lunetist”

Stanciu s-a înfuriat și cere Slaviei să-l lase să plece

Mai mult, conform Fanatik, i-ar fi oferit un nou contract mijlocașului în vârstă de 28 de ani, al cărui acord cu alb-roșii expiră în 2023.

Potrivit jurnaliștilor de la Istanbul, Stanciu s-ar fi supărat, anunțându-i pe conducătorii grupării cehe că vrea să se transfere la Galata, pentru a îmbrăca tricoul „leilor" cu numărul 10.

16goluri și 8 assisturi a reușit Nicolae Stanciu în 45 de meciuri jucate sezonul trecut la Slavia Praga în toate competițiile

Galatasaray nu mărește oferta. Așteaptă!

Ce ar sta în spatele acestui joc al Slaviei? O încercare de a-i face pe șefii Cim-Bom-Bom să mărească oferta, ceea turcii refuză momentan. Așteaptă să vadă ce se va întâmpla.

7milioane de euro este cota actuală a lui Stanciu, potrivit transfermarkt.de; cota e în creștere, după ce ajunsese la 3,2 milioane în 2020; valoarea maximă a „tricolorului” a fost de 8 milioane, în 2016, la Anderlecht

Citește și alte știri despre stranieri:

Alex Băluță, interviu cu cărțile pe față în Budapesta: „În Ungaria sunt salarii mai mari decât în Liga 1! Nu m-aș întoarce acum acasă”

Interviu cu Andrei Rațiu despre participarea la Tokyo și viața din Spania » „Toată viața mea a fost în Spania, dar vreau o medalie cu România mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ovidiu1
ovidiu1  •  17 Iulie 2021, 07:14

Vrei sa faci performanta stai in Cehia, vrei bani te duci la Galatasaray, simplu.

remarque
remarque  •  16 Iulie 2021, 19:51

Turcii stiu sa negocieze. In general orientalii sunt educati de mici sa ”se targuiasca”. Le si place si nu au rival in omul occidental. Care in general plateste pretul care e afisat. Turcul stie de la bun inceput cat e dispus sa dea si joaca piesa de teatru a negocierii cu placere. Nu e o problema daca nu se bate palma, dar de pacalit, rareori se pacaleste. Si mereu dupa ce faci targ cu un turc ai senzatia ca te-a pacalit. Asa ca, daca il vor pe Stancu, il iau. Dar nu platesc mai mult decat face

steaua1986.
steaua1986.  •  16 Iulie 2021, 18:39
Postat de valentindragobete pe 16 Iulie 2021, 18:34

De unde știi ?

Nu e gigist, e obiectiv.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close