INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REZULTATE

Seară dezamăgitoare pentru Răzvan Marin și Alexandru Maxim » Marin și Standard Liege au pierdut derby-ul cu prima clasată, iar Maxim a fost martor la „dezastrul” cu Bayer Leverkusen

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 23:22

Cu Răzvan Marin pe teren timp de 83 de minute, Standard Liege nu a avut nicio șansă pe terenul liderului liderului Genk, pierzând cu 0-2 duelul din etapa a 25-a din campionatul Belgiei. 

Standard Liege venea după victoria imensă reușită etapa trecută în derby-ul cu Anderlecht, 2-1, meci în care Răzvan Marin, 22 de ani, a înscris un supergol. Totuși, echipa românului nu a avut nicio șansă pe terenul lui Genk și nu a șutat nici măcar o dată pe spațiul porții adverse.

Genk a avut o posesie de aproape 60% și a reușit să deschidă scorul în minutul 68, prin tanzanianul Mbwana Samata, care a profitat de o respingere greșită a portarului Guilermo Ochoa și a înscris din câțiva metri. Același Samata a izbutit „dubla” în minutul 88, când a stabilit scorul final. 

Standard Liege se află pe locul 4, cu 43 de puncte, în timp ce Genk e lider autoritar, cu 57 de puncte și un avans de 8 puncte față de campioana en-titre FC Bruges, ocupanta locului 2.

Maxim, doar rezervă în „dezastrul” cu Leverkusen

Alexandru Maxim, 28 de ani, a fost rezervă neutiliztă în înfrângerea drastică suferită pe teren propriu de Mainz, 1-5 cu Bayer Leverkusen.

Leverkusen s-a dezlănțuit și a făcut uitat eșecul de la jumătatea acestei săptămâni, când a fost eliminată din Cupă de modesta divizionară secundă Heidenheim, 1-2.

Echipa lui Petr Bosz a condus încă de la pauză cu 4-1, după reușitele lui Wendell, Havertz, Brandt și Bellarabi. Brandt a mai înscris o dată în repriza secundă și a adus cea mai categorică victorie reușită de Leverkusen în deplasare în acest sezon.

După 21 de etape, Mainz se află pe locul 11, cu 27 de puncte, în timp ce Bater Leverkusen a urcat pe 5, „aspirinele” acumulând 33 de puncte.

Vezi și: VIDEO + FOTO Alexandru Mitriță, gol la debut! Pe urmele lui David Villa la New York City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
pain89
pain89  •  09 Februarie 2019, 10:43

screciu ala nici lotul nu prinde la genk?

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Februarie 2019, 07:38

Bravo Mitriţă!!!!! Gooooool la debut !!!! Magistral !!!!! America e la picioarele tale!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează