INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Șefii Cordobei i-au stabilit prețul lui Florin Andone! Jucătorul vrea să plece

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 22:27

Florin Andone e gata să plece de la Cordoba în această vară, lucru confirmat chiar și de jucător.

Internaționalul român costă 7 milioane de euro, așa cum au anunțat șefii clubului. Clauza de reziliere a atacantului de 23 de ani este de 10 milioane.

”După ce se va termina Campionatul European o să luăm o decizie. Am spus de foarte multe ori: ideea e să nu rămân în Segunda Division. Nu e ideea mea, nici nu mă gândesc, trebuie să fim toți conștienți că nu voi rămâne la Cordoba.

O să fac tot posibilul să plec pentru că nu îmi mai permit să joc un an în liga a doua. Am rămas anul acesta, am ajutat echipa cu goluri, cu pase de gol, cu evoluțiile mele, nu pot să mai rămân un an. Trebuie să cresc ca jucător, ca persoană.

Sunt și echipe care s-au interesat de prestațiile mele. Cred că voi pleca. Dacă mă va ajuta domnul președinte, să accepte un preț rezonabil la transfer, cred că voi pleca”, declara Florin Andone pentru Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
dansy
dansy  •  17 Iunie 2016, 19:28

V-ati imaginat cum ar arata atacul Romaniei cu Alibec,Andone si Ivan si cu Sanmartean in spatele lor????EU CRED CA DA ,DAR NUMAI tATA tAMAIE NU POATE SA-SI IMAGINEZE CACI ARE INTERESE PESSONALE SI NU II PASA DE NOI CARE SUNTEM MILIOANE SI NE SUPARAM PE LA MECIURILE NATIONALEI.Si Stanciu nu trebuie sa lipseasca din spatele atacantilor

dansy
dansy  •  17 Iunie 2016, 19:22

Bine ar fi ca Andone sa se transfere la o echipa mare.Este un jucator talentat,puternic si va ajunge mare.Numai tata PUIU TAMAIE nu-l vede din cauza unor stelisti ca POPA,CHIPCIU si din cauza lui Keseru(jucator expirat care si-a aratat tot ce poata pana acum si nu poare mare lucru) Iti doresc bafta d-le Andone

sibelius
sibelius  •  17 Iunie 2016, 15:11
Postat de corsair83 pe 17 Iunie 2016, 10:29

Mai toti cunoscatorilor de fotbal...pai hai s-o luam pe rand: 1)meciul cu Franta, nu a primit nici macar o pasa pt a finaliza asa cum a primit Stancu de 2 ori si a ratat in stilul lui Claudiu Raducanu. 2) Poate faceti confuzie dar Andone nu e Maradona sa dribleze 30, 40 de metri si sa intre cu mingea in poarta. E un atacant de top ca oricare altul din Europa ,care trebuie servit pentru a marca; Cine sa-i paseze din mijlocul nostru? Prepelita ? Pintilii care stie doar faulturi sa faca ? Adi Popa ? E atacant de careu si daca o primea cum a primit-o Stancu il executa fara probleme pe portarul francez. 3) Meciul cu Elvetia, intra Andone in min 84 si vreti sa faca minuni in cele cateva minute ramase? Dar merita Keseru sa joace atatea minute cu Elvetia? L-ati vazut pe teren? Sper sa joace Andone titular cu Albania, sa primeasca macar 2 pase in apropierea careului si sa vedeti atunci ce atacant are Romania. Dar ma indoiesc ca va juca, va fi ales din nou Keseru sau Alibec.

Cine l-a oprit sa ajunga in pozitiile din care a ratat Stancu? Andone e Tade.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează