INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO + FOTO Vlad Chiricheș, imperial 86 de minute împotriva lui Napoli: „MVP, conte, Baresi!” » Apoi s-a „rupt” iar!

Vlad Chiricheș (30 de ani) a avut o prestație solidă în victoria obținută de Sassuolo pe terenul lui Napoli, scor 2-0. +7   FOTO
Vlad Chiricheș (30 de ani) a avut o prestație solidă în victoria obținută de Sassuolo pe terenul lui Napoli, scor 2-0.

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 21:10 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 10:09

Vlad Chiricheș (30 de ani) a avut o prestație solidă în victoria-surpriză obținută de Sassuolo pe terenul lui Napoli, scor 2-0. 

Vlad Chiricheș a reușit cel mai bun meci de la transferul la Sassuolo. Fundașul central nu a terminat însă partida pe teren. A cerut înlocuirea în minutul 88, acuzând o leziune musculară la coapsa stângă. Va face un RMN ca să afle cât va lipsi și dacă e recuperabil pentru partidele cu Norvegia și Irlanda de Nord (15/18 noiembrie). Până în acel moment, căpitanul naționalei României l-a neutralizat total pe Osimhen, noul star al lui Napoli. Din lotul oaspeților a făcut parte și mijlocașul defensiv Raul Șteau (19 ani),

Sassuolo, victorie mare cu Napoli

Sassuolo s-a descurcat și fără cei mai buni 2 marcatori, Berardi și Caputo. Golurile de astăzi au fost marcate de Locatelli, din penalty, în minutul 59, și de Maxime Lopez, pe contraatac, în al 5-lea minut de prelungire. Francezul în vârstă de 22 de ani a driblat tot ce a întâlnit în cale, apoi a înscris norocos, după o deviere a portarului Ospina.

+3 FOTO

Vlad Chircheș, lăudat de fani

Fanii lui Sassuolo, dar și cei ai lui Napoli, fosta echipă a românului, au căzut de acord că Vlad Chiricheș a fost cel mai bun fotbalist de pe teren. Câteva dintre mesajele postate pe Twitter: 

  • Emanuele Mongiardo: „Chiricheș a fost clar MBP. A urcat de fiecare dată pe faza de contrucție, a controlat excelent mingile lungi ale adversarilor, chiar dacă era sub presiune. A fost un regista de clasă mondială!”
  • Carlofilippo: „Chiar a fost contele Vlad! Un jucător inteligent” 
  • Don Andrea: „O partidă mare pentru Sassuolo. Chiricheș = Baresi, Rogerio = Roberto Carlos” 
  • Soy Napoli: „Osimhen a fost îngrozitor. Ca totul să fie perfect, cel mai bun de pe teren a fost chiar un jucător al lui Napoli, Vlad Chiricheș”
  • Antoine Dzeko: „Consigli, Chiricheș, Locatelli. Ce coloană vertebrală maiestuoasă are Sassolo”
  • Gianluca: „Imaginați-vă un Vlad Chiricheș care ar fi jucat la măcar 35% din cât a jucat astăzi și la Napoli. Ce naiba?!”.

Sassuolo, pe 2 în Serie A

Sassuolo, formație antrenată de Roberto De Zerbi, este neînvinsă în primele 6 meciuri. Ocupă în prezent locul secund, cu 14 puncte, la două în spatele liderului AC Milan.

Clasament Serie A:

VIDEO. Rezumatul meciului Napoli - Sassuolo 0-2

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A:

FOTO+VIDEO Sublim! Cristiano Ronaldo, „dublă” pentru Juventus la revenirea din izolare

VIDEO Zlatan Ibrahimovic, reușită marcă înregistrată! A înscris din „foarfecă” și a adus victoria lui AC Milan în deplasarea cu Udinese

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
emil1986
emil1986  •  02 Noiembrie 2020, 09:55
Postat de dora pe 01 Noiembrie 2020, 22:07

Incredibil cum o echipa care abia s-a salvat de la retrogadare in sezonul trecut, trage acum pentru titlu !

Incredibil cat de ignorant esti in ale fotbalului! Nici nu-ti dai seama!

emil1986
emil1986  •  02 Noiembrie 2020, 09:54
Postat de Ciprian Leontin pe 02 Noiembrie 2020, 01:31

Dacă Chiricheș, care greșește clar în primele două faze, a fost jucătorul meciului, înseamnă că portarul, a fost jucătorul etapei!

Esti prost de puti! Nu pricepi dinic din fotbal. Chiriches e cel mai bun fundas roman de la Belo, Popescu si Chivu incoace. Doar habarnagii pot spune altceva.

emil1986
emil1986  •  02 Noiembrie 2020, 09:53

Esti prost de puti! Nu pricepi dinic din fotbal. Chiriches e cel mai bun fundas roman de la Belo, Popescu si Chivu incoace. Doar habarnagii pot spune altceva.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează