INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BOLOGNA - INTER 2-1

VIDEO Simone Inzaghi, după gafa lui Ionuț Radu: „Dacă am fi avut 4-1 pe tabelă, nu era așa de grav”

Ionuț Radu, după gafa cu Bologna/ foto Imago Images
Ionuț Radu, după gafa cu Bologna/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2022 09:52 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 10:38

Simone Inzaghi (46 de ani), antrenorul lui Inter, i-a luat apărarea lui Ionuț Radu, după gafa portarului român din meciul cu Bologna. „Nerrazurii” au pierdut cu scorul de 1-2, într-o restanță din etapa #20 din Serie A, fostul internațional de tineret greșind decisiv la golul doi, marcat de Sansone, atacantul Bolognei.

Radu a jucat în primul său meci din actualul sezon de Serie A, după ce titularul postului, Handanovic, s-a accidentat la spate. În minutul 81 al meciului cu Bologna, portarul român a luftat și l-a lăsat pe Sansone cu poarta goală.

VIDEO cu gafa lui Ionuț Radu în Bologna - Inter 2-1

Ionuț Radu, apărat de Simone Inzaghi

„Radu a jucat foarte bine cu Empoli (n.r. - în Cupa Italiei). Mereu se antrenează foarte bine și avem în continuare încredere în el. A fost un eveniment nefericit, dar aceste lucruri se întâmplă. Nu ar fi fost la fel de grav dacă am fi avut 4-1 pe tabelă, nu 1-1. Cu siguranță, Radu este un portar excelent, cu un viitor grozav în față”, a declarat Simone Inzaghi, citat de Football Italia.

După înfrângerea cu Bologna, Inter a rămas pe locul doi în Serie A, cu 72 de puncte, două sub liderul AC Milan.

Ionuț Radu, dărâmat după gafa din Inter - Bologna!

La finalul partidei, în drum spre vestiare, Radu a părut dărâmat. Și-a acoperit fața cu tricoul ca să ascundă eventualele lacrimi. Colegii de la Inter l-au protejat pe Radu, iar Dumfries a acționat ca o barieră împotriva camerelor TV care căutau un prim-plan cu românul.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Istvan Kovacs, primul mesaj public, după prestația din Manchester City - Real Madrid

Recordul bifat de Jurgen Klopp la victoria lui Liverpool cu Villarreal

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
marius_r
marius_r  •  28 Aprilie 2022, 13:49

Ramane un portar bun, nu e primul care face o astfel de greseala. Sper sa invete din greseala asta 2 lucruri: 1. Nu poti sa iti ceri drepturile, daca atunci cand ai o singura sansa, dai cu *** in fasole si 2. Un portar bun in ziua de azi stie sa joace mingea cu ambele picioare. Daca dadea cu dreptul, altfel aratau lucrurile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

356199731241788
Narcis Chelaru  •  28 Aprilie 2022, 13:20

Pai bolovane(Inzaghi),era 1-1 si tu nu castigai oricum meciul.Ce le mai place italienilor sa se kce pe ei..Ce sa-ti povestesc,au alibi acum,daca pierd campionatul.Daca Radu gafa la 2-1 pt Inter,mai intelegeam.Dar asa,ce anume le garanta celor de la Inter ca ei ar fi marcat golul victoriei!??

bulldo8
bulldo8  •  28 Aprilie 2022, 12:57

Prostul asta nu era una din marile sperante ale fotbalului nostru? Urmeaza Tavi Popescu si alte pocnitori made in Romania

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close