INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

Sînmărtean, dur cu fotbalul românesc: "Primele 5 echipe din Arabia Saudită sînt mai bune decît ce e în play-off-ul românesc" » Ce relație are cu Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 19:23

Lucian Sînmărtean a făcut o comparație între fotbalul din Arabia Saudită și cel din Liga 1 și a ajuns la o concluzie îngrijorătoare.

"Mă simt în formă și sînt foarte bine din punct de vedere fizic.

Primele 4-5 echipe de aici din campionat sînt echipe foarte bune. Au jucători valoroși, buni. Nivelul e foarte bun, cele 4-5 echipe de aici sînt peste formațiile din play-off din Liga 1", a spus Sînmărtean la Digisport.

Fotbalistul lui Al Ittihad a vorbit și despre revenirile lui Tamaș, Mutu și Marica în Liga 1 și consideră că aceștia se pot întoarce și la echipa națională.

"Tamaș și-a demonstrat valoarea peste tot pe unde a jucat. Cred că n-are nici o problemă din punct de vedere fotbalistic. Marica și Mutu sînt jucători cu calitate, cu greutate, care pot ajunge în echipa națională. Depinde doar de ei", a adăugat Sînmărtean.

"Selecționerul mă sună aproape după fiecare meci, colaborăm foarte bine. Se interesează mereu despre starea mea" Lucian Sînmărtean

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (29)
138672209828437
Gelu Oanca  •  06 Februarie 2016, 10:27

Ce vreti de la el pana la 35 de ani a fost anonim si acum e o camila raioasa.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  06 Februarie 2016, 05:58
Postat de bvd_magheru pe 05 Februarie 2016, 21:12

Ca o fi ca nu o fi e limpede ca mai tirziu sau mai devreme campionatul asta va fi peste al nostru . La fel si cel chinez . Imi aduc aminte de timpurile cind industria romaneasca era cea mai puternica din centrul europei . Acum. Patru milioane de dezertati . Piata muncii prabusita . Industria la fier vechi . Irigatiile vandalizate . Nema agrikultur si oricum paminturile roditoare nu mai apartin romanilor . Eu va spun asta de 15 ani de zile aici pe gesepe . Voi nu si nu.. Asta e . Traim vremuri noi si nesigure . Mai multa siguranta era si pentru vest europeni pe timpul razboiului rece .

BAH TU ALA DE PE MAGARUL.. ARABII DE CE N-AU INDUSTRI CA AU CAPTAL KKK .VORBA AIA A CUMPARAT JUMA DE AMERICA.. PACALICIULE :):)

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  06 Februarie 2016, 01:01
Postat de eucutine pe 05 Februarie 2016, 23:41

mi-e greu sa cred ca Voluntari, chiar ramasa in 10 din minutul 7, nu invinge cel putin 4 din primele din 5 din Arabia Saudita, o tara cu un fotbal primitiv si lent.

Si 80% dintre americani sunt convinsi ca Budapesta este capitala Romaniei.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează