INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Stanciu, gol și nota 6 în Heet Nieuwsblad, e văzut cu ochi critic de un fost antrenor al lui Anderlecht: ”Mental n-a făcut pasul următor”

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2016 00:00

Deși a spart în sfârșit gheața și-n campionat, înscriind golul patru în Anderlecht - Mouscron 7-0, Nicolae Stanciu nu i-a convins pe belgieni nici de data aceasta.

Cotidianul Heet Nieuwsblad i-a dat mijlocașului înlocuit în minutul 74 doar nota 6. Iar un fost antrenor al violeților, Ariel Jacobs, crede că ex-stelistul "n-a făcut pasul următor din punct de vedere mental".

Jacobs l-a comparat cu un jucător, Hernan Losada, adus de el în 2008: "Deși a costat mai puțin, nici Losada n-a depășit această barieră psihică. Mi-a zis că la Germinal Berschoot, de unde venise, era vioara întâi și la Anderlecht sunt mulți jucători redutabili. A ajuns în final în liga a treia. Nu știu, poate ar fi bine ca Stanciu să-și schimbe poziția în teren".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tandd
tandd  •  29 Noiembrie 2016, 17:13
Postat de onduku pe 29 Noiembrie 2016, 11:01

Momentan sunt titulari.

e normal,s-au dat 12mil pe 2 rezerve???I-ar impusca suporterii, PS,asta nu inseamna ca cei 2 sunt chiar petarde,poate sunt de Anderlecht dar binentele nu de banii aia,gigi a dat lovitura bravo lui

onduku
onduku  •  29 Noiembrie 2016, 11:01
Postat de ottobraun pe 29 Noiembrie 2016, 09:42

beljienii au luat teapa anului cu cele doua petarde fcsbiste!

Momentan sunt titulari.

onduku
onduku  •  29 Noiembrie 2016, 11:01

GSP-ul chiar nu mai are ce sa scrie? Va place tipul asta de presa de nimic? Baiatul tocmai a marcat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează