INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI

STANCIU LA AL AHLI // Acuze la TV în transferul lui Stanciu: „E dublat salariul și sunt puse milioane la transfer”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 09:05

Marius Șumudică a fost primul care a demontat informațiile conform cărora Nicolae Stanciu ar fi fost vândut de Sparta Praga la Al Ahli pe 10 milioane de euro. 

Apoi, Gabi Balint a primit informația conform căreia Stanciu ar fi fost vândut pe doar 5 milioane de euro, iar salariu nu este de 2,5 milioane, ci de doar 1,4 milioane. 

"Am primit și eu un mesaj acum de la cineva care știe despre acest transfer, e o persoană importantă din lumea fotbalului și bănuiesc că știe exact.

Este vorba de 5 milioane de euro și salariul de 1,4 milioane de euro, fără bonusuri. Nu e o sumă extraordinară, dacă e adevărat.

Sursa eu zic că e credibilă. El a avut niște probleme acolo cu antrenorul, Sparta Praga a vrut să îl vândă și a fost singura ofertă", a spus Gabi Balint la TV Dig Sport 1.

CITEȘTE ȘI:

Marius Șumudică dezumflă transferul lui Stanciu la Al Ahli » Care ar fi suma reală a mutării

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
albalbastru72
albalbastru72  •  31 Ianuarie 2019, 13:11

Chiar si asa e prea mult pentru Stanciu:n-are fizic,nu dribleaza pe nimeni si cel mai grav nu are ambitie,nu-i place sa lupte,cind da de greu fuge.Singurul lucru acceptabil sutul la poarta dar e prea putin.

florar
florar  •  31 Ianuarie 2019, 12:10

Să râdem și ( cu)(de) Bălind!!! Asta nu știe că Stanciu a avut o alta ofertă din Egipt!!!!

spinoza
spinoza  •  31 Ianuarie 2019, 11:33

Susanele!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează