INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Standard Liege. Are 10 pase de gol în acest sezon! Răzvan Marin dezvăluie o decizie a antrenorului: "Mi-am câștigat acest drept"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 18:00

Răzvan Marin (21 de ani), cel mai în formă stranier, se bucură de o poziție privilegiată în vestiarul celor de la Standard Liege.

"Am reușit 10 pase de gol în acest sezon. Inițial, obiectivul meu a fost să reușesc 5-6 goluri și tot atâtea pase decisive.

Mă bucur enorm că am un an peste așteptări. Sper să țin ritmul ăsta pâna la final. E important pentru noi să câștigăm toate meciurile și să tragem pentru locurile de play-off. Totul depinde de noi acum.

Sperăm să continuăm perioada bună din ultimul timp. Ar însemna enorm după ultimele sezoane ratate. Săptămâna viitoare avem și finala Cupei. E încă un obiectiv important", a declarat Răzvan Marin la TV Digi Sport.

Poziție privilegiată în vestiar

Evoluțiile din acest sezon i-au oferit lui Răzvan Marin o poziție importantă în vestiar. Ricardo Sa Pinto, antrenorul formației, l-a responsabilizat pe fostul campion al României cu executarea tuturor fazelor fixe. 

"Cel mai bine mă înțeleg cu atacanții. Unul a plecat în China după ce îi dădusem 5 pase. În principiu cu ei mă înțeleg cel mai bine. Am o relație  foarte bună și cu antrenorul, una normală . Cred că mi-am câștigat acest drept de a executa loviturile libere.

În Belgia este un campionat mai bun ca al nostru, dar nu la fel de bun ca cele de top. Este undeva la mijloc. Se bazează foarte mult pe forță, pe agresivitate. Nu contează foarte mult tehnica. Toată lumea are un angajament foarte bun în timpul meciului".

2,5 milioane de euro este cota lui Răzvan Marin conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
954215071297337
Rosca Stelus  •  06 Martie 2018, 11:02

Ati uitat sa scrieti si ca pasele erau de 30-40 de metri, ( in functie de latimea terenurilor) ca doar veneau din executarea cornerelor ! Ce precizie....

1260234347346768
Ioan Trisi  •  06 Martie 2018, 02:36

Uite ca mai sunt oameni care respecta competitia numita CUPA,eu am crezut ca toti sunt ca beeeeecali!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează