INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PASIUNE

Steaua era dispusă să dea un milion de euro pe el » Jucătorul n-a vrut dintodeauna să fie fotbalist: "Îmi doream să mă fac preot"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2015 10:47

Steaua l-a dorit foarte mult pe Mihai Roman, fostul jucător al Pandurilor, în urmă cu un an, însă în cele din urmă fostul golgheter al gorjenilor a ajuns în Olanda la Nec Nijmegen.

Atacantul în vîrstă de 23 de ani recunoaște că și-ar fi dorit să devină preot.

"Cînd eram mic, îmi doream să mă fac preot. De mic am început să merg la biserică și m-a atras întotdeauna partea asta spirituală", a spus Roman la Pro tv.

"Mi-aș dori să joc în UEFA Champions League și nu prea se pune problema să revin în țară" Mihai Roman

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
benaflek
benaflek  •  31 Decembrie 2015, 15:32

binje ca nu a venit la steauasireacu asta .eu daca intalnesc pe strada unul care vrea sa fieb preot e ca si cum intalnesc un smenar cu alba neagra sau un cersetor ca tit aia e .bine ca nu a ajuns la steaua cazatura asta

observator_federal
observator_federal  •  31 Decembrie 2015, 14:12

De ani buni avem "generatii pierdute", de fotbalisti nerealizati si rezultate mediocre la Nationala si la cluburi. Dar chiar si in aceste conditii de criza, pe plan intern unii aduna titluri si cupe "glorioase" ... cu o satisfactie gen "chior in tara orbilor". Se pare ca Mihai Roman a reusit - si ca el multi alti tineri fotbalisti - sa scape din fotbalul nostru (slab, corupt, fara suporteri si, in general, fara perspective) si sa joace - atat cat joaca - intr-un campionat superior, mai civilizat si, asta-i miza!, pe bani frumosi. Bravo lui, mai ales ca este un talent real! De urmarit...

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  31 Decembrie 2015, 13:57
Postat de rapid_visiniu pe 31 Decembrie 2015, 13:56

Bai prostule,***

pentru poli iasi

Vezi toate comentariile (13)
Comentează