INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

Stelistul nebăgat în seamă de nimeni comparat cu o legendă a lui Real Madrid: "Lumea îmi spunea că sunt nebun"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 12:21

Florin Tene (49 de ani) a fost primul antrenor de portari pentru Florin Niță când goalkeeperul a ajuns la FCSB în 2013.

Tene își amintește că Niță (30 de ani) era a patra opțiune când a venit de la Concordia Chiajna, în 2013, și că nimeni nu-i dădea prea multe șanse. Atunci mai erau în lot Tătărușanu, Cojocaru și Stanca. 

Totuși, Niță s-a impus cu timpul și a fost vândut în iarna lui 2018 pentru două milioane de euro la Sparta Praga.

"Cred că ar putea face pasul spre un campionat și mai important dacă va avea evoluții constante la Sparta Praga. Cred că cel mai bine i se potrivește campionatul Spaniei. E un portar de statură medie, precum Iker Casillas, are un echilibru foarte bun.

Când am venit la Steaua, era al patrulea portar. Eu spuneam că va ajunge departe, iar lumea îmi spunea că sunt nebun. Între timp a ajuns numărul unu la Steaua și unul dintre portarii echipei naționale", a declarat Florin Tene pentru ProSport.

Florin Tene este acum antrenor de portari la Al-Wahda, echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Aprilie 2018, 17:21
Postat de gizeh pe 09 Aprilie 2018, 13:56

Alooo! ... gsp? .... săptămâna asta cine mai cumpără fc rinamo? :)))

Alt mason cu unghie mare pe degetul mic?

169060557063831
Stefan Anghel  •  09 Aprilie 2018, 14:20

.....mai erau în lot Tătărușanu, Cojocaru și Stanca....Totuși, Niță s-a impus cu timpul....pai ma nene,eu daca eram in lot,al cincinescu-lea portar,ma impuneam ! ati uitat sa spuneti ca tata a fost vandut la firenze,cojo in serie dva italy,stanca la tg.jiu parca....pai acu ca si nita fu vandut si cu imitatia aia de portar sigur eram titular la poarta dinspre bd. basarabia.

westfield
westfield  •  09 Aprilie 2018, 14:06
Postat de gizeh pe 09 Aprilie 2018, 13:56

Alooo! ... gsp? .... săptămâna asta cine mai cumpără fc rinamo? :)))

@gizeh Dupa esecul listarii la bursa Negoita s-a hotarat sa listeze Dinamo si “la taraba”. Astfel, sa nu ne miram daca un alt “milionar” al’de Nea Ionut va prelua acest club.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează