INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROGRAM

LIVEBLOG Ce fac stranierii în acest weekend: Pușcaș, implicat într-un gol esențial pentru Genoa » Programul complet + Rezultatele

Cele mai importante informații despre meciurile stranierilor din acest weekend vor putea fi urmărite în format liveBLOG pe GSP.ro. 
Foto: Imago
Cele mai importante informații despre meciurile stranierilor din acest weekend vor putea fi urmărite în format liveBLOG pe GSP.ro. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 17:49 / Actualizat luni, 13 martie 2023 14:11

Cele mai importante informații despre meciurile stranierilor din acest weekend vor putea fi urmărite în format liveBLOG pe GSP.ro. 

Gigi Becali își încalcă promisiunea, iar FCSB se întoarce în era în care patronul declara:  „Atunci nu prea știam eu fotbal, eram la început”
FCSB
Gigi Becali își încalcă promisiunea, iar FCSB se întoarce în era în care patronul declara: „Atunci nu prea știam eu fotbal, eram la început”

Pușcaș și Drăguș continuă lupta pentru promovare în Serie A

George Pușcaș și Radu Drăgușin au fost titulari la Genoa în meciul cu Ternana, din runda cu numărul 29 de Serie B, câștigat cu 1-0.

George Pușcaș a fost implicat în faza care a deblocat tabela. În minutul 13, atacantul român a deviat cu capul o minge, înainte ca Badelj să înscris din interiorul careului mic. Genoa ocupă în acest moment poziția secundă, una direct promovabilă în Serie A.

Programul de duminică, 12 martie 

  • Genoa (Pușcaș, Drăguș, Drăgușin) - Ternana, 17:15
  • Bașakșehir - Beșiktaș (Maxim), 18:00
  • Bohemians - Pardubice (Niță), 19:00
  • Volos - PAOK Salonic (Răzvan Lucescu), 19:00
  • Granada - Ponferradina (Pașcanu), 22:00

Ianis Hagi și Rangers, în semifinalele Cupei Scoției 

Rangers s-a impus clar în fața lui Raith, 3-0, în sferturile Cupei Scoției. Ianis Hagi a început meciul ca rezervă și a intrat în minutul 78.

Mircea Lucescu, victorie în Ucraina

Dinamo Kiev s-a revanșat după eșecul din primul meci oficial din 2023, 0-2 cu Inhuleț', și a luat astăzi toate punctele din disputa cu Dnipro-1, fostul lider al campionatului ucrainean. A fost 1-0 pentru echipa pregătită de Mircea Lucescu, datorită golului reușit de Vitali Buialski (41).

Dinamo Kiev este pe locul 4, cu 33 de puncte în 17 meciuri. Lider e Șahtior, cu 39 de puncte.

Ionuț Radu a închis din nou poarta lui Auxerre

Auxerre a ajuns la 6 meciuri fără înfrângere în Ligue 1, după 0-0 cu Rennes. Ionuț Radu, integralist, n-a avut mari probleme din partea oaspeților, fiind unul dintre remarcații presei franceze: „Încă un meci liniștitor pentru român”.

Auxerre e pe locul 16 în Ligue 1, la un punct distanță de zona retrogradării.

Marius Șumudică, gest viral la victoria lui Al Raed

Marius Șumudică (52 de ani), antrenorul celor de la Al Raed, a savurat din plin victoria obținută de formația lui pe terenul celor de la Al Adalh, scor 3-0, într-o partidă din runda cu numărul 20 din Arabia Saudită.

Trupa pregătită de fostul tehnician de la Astra Giurgiu și CFR Cluj a deschis scorul în minutul 45+7, prim marocanul Mohammed Fouzair. În minutul 86, Julio Tavares a transformat fără emoții un penalty și a dus scorul la 2-0. Imediat după marcarea golului, Marius Șumudică s-a pus în genunchi și s-a rugat așa cum o fac persoanele de religie musulmană. Imaginea a devenit virală pe Twitter.

Ce fac stranierii în acest weekend: Pușcaș, implicat într-un gol esențial pentru Genoa » Programul complet + Rezultatele
Sursă foto: Captură Twitter @Roshn Saudi League

Alexi Pitu, 15 minute în Sochaux - Bordeaux 

Mijlocașul Alexi Pitu a început pe bancă duelul dintre Sochaux și Bordeaux, scor 1-1, și a intrat abia în minutul 76 în locul lui Bakwa. N-a reușit însă să aducă victoria echipei sale și rămâne la un punct distanță de locul 2 care asigură promovarea în Ligue 1.

Cosmin Contra, victorie în fața lui Mirel Rădoi la debut

Cosmin Contra (47 de ani) a debutat, astăzi, cu victorie pe banca tehnică a celor de la Damac. Formația lui s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la Al Taee, pregătită de Mirel Rădoi (41 de ani). 

Gazdele au deschis scorul prin Mohammed Harzan, în minutul 33, dar trupa lui „Guriță” a întors grație reușitelor lui Al Sarhani (minutul 47), Making (64) și Al Jabeeri (74, autogol). Stoperul trupei lui Mirel Rădoi a anticipat greșit o centrare venită din banda dreaptă și a trimis balonul în proprie poartă. 

Damac este pe poziția a șaptea în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, cu 25 de puncte. Al Taee este pe 8, tot cu 25 de puncte, dar are un golaveraj inferior. 

Răzvan Marin, înfrângere cu Udinese

Răzvan Marin (26 de ani) a fost titular la Empoli în confruntarea cu Udinese, scor 0-1. A fost schimbat în minutul 72 cu Pjaca.

La Lazio, Ștefan Radu a rămas pe bancă pe toată durata meciului cu Bologna, scor 0-0.

Olăroiu, încă pas greșit în Emirate

Al Sharjah, pregătită de Cosmin Olăroiu (53 de ani), n-a reușit să înrerupă seria neagră din campionat și a ajuns la 3 meciuri fără victorie, după 1-1 cu Al Wasl, și e acum la 7 puncte de liderul Al Ahli Dubai.

Al Sharjah a condus cu 1-0, gol Djaniny, însă Lima a restabilit egalitatea în minutul 90+2.

Ionuț Nedelcearu, titular în Cittadella - Palermo 

Ionuț Nedelcearu (26 de ani) a fost integrlalist în remiza obținută de echipa lui, Palermo, pe terenul celor de la Cittadella, scor 3-3, în etapa a 29-a din Serie B. Palermo este pe 9 în clasamentul din Serie B, la două de Parma, care ocupă ultimul loc de play-off. 

Marius Marin și Olimpiu Moruțan, înfrângere în meciul cu Modena

Marius Marin și Olimpiu Moruțan au fost titulari în meciul pierdut de Pisa pe terenul celor de la Modena, scor 0-1, în etapa cu numărul 29 din Serie B. Marius Marin a jucat 59 de minute, în timp ce Moruțan a fost integralist. Adrian Rus, legitimat și el la Pisa, a fost rezervă neutilizată. Pisa este pe 5, cu 42 de puncte. 

Dennis Man, 80 de minute bifate în Parma - Sudtirol 

Dennis Man a fost titular și a jucat 80 de minute în remiza albă dintre Parma și Sudtirol, în runda cu numărul 29 din Serie B. Trupa la care este legitimat și Valentin Mihăilă este pe 8 în clasament, cu 41 de puncte. 

Ronaldo Deaconu, pasă de gol în Korona Kielce - Radomiak Radom 

Ronaldo Deaconu și Marius Briceag au fost titulari în tricoul celor de la Korona Kielce în meciul cu Radomiak Radom, din etapa #24 din campionatul Poloniei. Fostul mijlocaș al lui Gaz Metan Mediaș a pasat decisiv la golul marcat de Shikavka și a fost desemnat omul meciului.

După 24 de etape în prima ligă poloneză, Korona Kelice a urcat pe 15 și a trecut deasupra zonei locurilor retrogradabile.

Ce s-a întâmplat vineri, 10 martie:

Alexandru Cicâldău, gol în Emiratele Arabe Unite 

Alexandru Ciâldău a fost integralist, vineri seară,  în remiza dintre Ittihad Kalba, la care este legitimat, și Dibba Al Fujairah, scor 2-2, în runda #19 din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Românul a fost integralist și a marcat al doilea gol al lui Ittihad, în minutul 82. 

Citește și: 

Schalke - Borussia Dortmund, un nou episod din derby-ul Ruhr-ului » Echipe probabile și cele mai tari cote la pariuri

Real Madrid, prima reacție, după acuzațiile de corupție la adresa Barcelonei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lulu
lulu  •  11 Martie 2023, 18:24

S-au bătut două nevoi!ultimii antrenori,din toate punctele de vedere,ai naționalei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează