INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Șumudică îi închide ușa în nas lui Stanciu! "Să vină la Fener? Păi, acolo joacă Giuliano și Valbuena"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 19:00

Presa turcă a scris despre interesul lui Fenerbahce pentru Nicolae Stanciu, însă Marius Șumudică nu vede această variantă drept una posibilă.

Tehnicianul lui Kayserispor a explicat de ce fotbalistul cu 52 de meciuri la Anderlecht nu va fi luat de multipla campioană a Turciei.

"Aici nu se discută despre transferul lui Stanciu la Fenerbahce. Cred că e destul de greu să joace la Fener. Acolo, mijlocaşi pe postul lui joacă Giuliano şi Valbuena, unde să joace Stanciu?

Are nişte frâne Valbuena, trebuie să schimbi plăcuţele la 20 de minute. E un campionat extraordinar de greu. E al cincilea, al şaselea din Europa. E peste Rusia sau Portugalia. Uitaţi-vă ce face Beşiktaş în Champions League", a comentat Şumudică la TV Digi Sport.

Stanciu, care e cotat la 5,5 milioane de euro, a înscris de 9 ori pentru Anderlecht și a oferit 10 pase de gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2017, 11:04

Stanciu poate juca in orice campionat de fotbal slab, fara presiune, fara fanatici. Un fotbal de placere gen San Marino, Gibraltar, Andorra...

iobag
iobag  •  09 Noiembrie 2017, 00:13

O fi peste rusia campionatul la ei, dar al 6 lea in europa in nici un caz. Turcii pompeaza bani, isi permit sa aduca jucatori expirati in vest si joaca cu cate 5-6 stranieri in echipa. N au mai luat o cupa europeana de pe vremea lui hagi si probabil nici nu vor mai lua.

luciann
luciann  •  08 Noiembrie 2017, 19:36
Postat de haideusicfr pe 08 Noiembrie 2017, 19:25

Au cam dat-o in bara ,l-au stricat si pe Stanciu. Nu le-a ajuns vor sa-l vanda si pe Alibec . Nu s-au invatat minte. Niste ........Am pus eu punctele.

Cina l-a stricat ? Aia de la Anderlecht? Sau la cine te referi?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează