INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Stadionul a răbufnit la adresa lui Marius Șumudică, după ultimul eșec suferit de Gaziantep! Reacția antrenorului

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 18:01 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 19:39

Gaziantep a cedat, scor 0-2, pe teren propriu cu Istanbul Bașakșehir meciul din etapa cu numărul 27 din Superlig, iar fanii turci și-au pierdut răbdarea cu Marius Șumudică.

Pe lângă faptul că echipa se află pe locul 17, retrogradabil, suporterii lui Gaziantep i-au reproșat antrenorului român și jocul favoriților.

Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”
REȘIȚA - STEAUA 3-1
Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”

Marius Șumudică, taxat de fanii lui Gaziantep

Fanii turci i-au scandat lui Marius Șumudică, după ce Bașakșehir a deschis scorul în minutul 60: „Spune-ne, Șumudică, de ce nu joacă echipa?”, conform presei locale.

În urma eșecului suferit, Gaziantep va rămâne cu 28 de puncte, în cel mai bun caz pe locul 17, retrogradabil. Karagumruk, aflată pe poziția a 16-a, salvatoare, se poate desprinde la 3 puncte dacă trece pe teren propriu de Alanyaspor (locul 15).

Mai mult decât atât, trupa pregătită de Marius Șumudică riscă să cadă pe poziția a 18-a, dacă Pendikspor (26 de puncte) produce surpriza și se impune în deplasarea de la Sivasspor (locul 10, 34 de puncte).

Explicațiile lui Șumudică: „Am avut meciuri grele, dar ne vom salva”

Nu știu ce s-a discutat, dar noi chiar am jucat bine și am luptat. Am avut 14 șuturi, dar n-am reușit să marcăm. Adversarii au avut 4, din care au dat 2 goluri.

Cred că ne vom salva, dar trebuie să luptăm în continuare. Am jucat cu Galatasaray, Fener, Bașakșehir... am avut meciuri grele.

Eu am venit în mijlocul sezonului. Nu știu dacă fanii mă mai vor sau nu, dar știu că mai avem 11 meciuri și că azi am jucat bine. Am dominat o echipă importantă.

- Marius Șumudică după 0-2 cu Istanbul BB

Marius Șumudică poate reveni în Superligă

Marius Șumudică își va decide cel mai probabil viitorul în următoarele etape. Numele lui Șumudică a fost vehiculat pentru preluarea Universității Craiova.

Aducerea lui Ivaylo Petev (48 de ani) în funcția de antrenor principal la Craiova nu a fost suficientă pentru ca „leii” din Bănie să capete constanța necesară unei echipe care să aibă argumente în lupta pentru titlu.

La fel ca în anii precedenți, Universitatea Craiova alternează perioadele bune cu cele nefaste, iar înlocuirea tehnicianului bulgar este din ce în ce mai probabilă, chiar dacă patronul Mihai Rotaru și-a exprimat în repetate rânduri sprijinul pentru Ivaylo Petev. Marius Șumudică ar fi o variantă de succesor al bulgarului.

Cum Gaziantep se află pe locul 17 retrogradabil în Superliga Turciei, plecarea lui Șumudică de la formația din „Țara Semilunii” se poate produce în următoarele două, trei etape dacă situația nu se redresează.

În plus, Șumudică are o relație apropiată cu finanțatorul Mihai Rotaru, iar vocile critice la adresa lui Petev din interiorul Universității Craiova, care îi dau dreptate lui Sorin Cârțu, se înmulțesc din pricina ultimelor rezultate: două egaluri, două înfrângeri și doar o victorie în ultimele 5 partide.

5este locul în clasamentul Superligii ocupat de Universitatea Craiova, cu 39 de puncte cumulate, la 16 „lungimi” distanță de liderul FCSB.

„Da, este adevărat că în Craiova se discută de Șumudică. Dar nu doar acum. Se consideră că se poate apropia cum trebuie de jucători și să scoată maximum de la ei. E number one din acest punct de vedere. Pentru că asta e problema lui Petev.

El e antrenor bun și chiar ca om este de calitate. Dar este rigid și la felul său de a fi e greu să-și apropie fotbaliștii. Și știți cum e la noi. Și cu biciul, dar și cu zăhărelul.

Oricum, indiferent ce vorbim noi și ce apare prin presă, Rotaru este cel care decide, iar în momentul ăsta e în dubiu dacă schimbarea ajută sau nu.

Cel mai regretat antrenor aici în ultimii 7-8 ani este Rădoi. Știu că pare surprinzător după ce s-a întâmplat, cum a plecat, cu cine s-a certat, dar eu pe toți i-am auzit spunând că Rădoi a fost cel mai bun. De departe”, a declarat o sursă de la Universitatea Craiova pentru digisport.ro.

VIDEO EURO GSP » Narcis Drejan, despre efectul lui Marius Șumudică asupra jocului prestat de Denis Drăguș: "Are școala șmecheriei pe care nu o înveți în nicio școală de fotbal"

Citește și:

„406? Aoleu!” » Mircea Rednic „s-a răcorit” la flash-interviu: „Ne vedeau retrogradați”
UTA ARAD - PETROLUL 1-0
„406? Aoleu!” » Mircea Rednic „s-a răcorit” la flash-interviu: „Ne vedeau retrogradați”
A ratat transferul în Bundesliga din cauza lui Gigi Becali: „A cerut 10 milioane”
FCSB
A ratat transferul în Bundesliga din cauza lui Gigi Becali: „A cerut 10 milioane”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
romanderoman
romanderoman  •  25 Februarie 2024, 06:11

Ce mai putem spune fraților ? Seară neagră pentru rapidiști !

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  25 Februarie 2024, 04:48

Si acum o dedicatie pt Sumi ))) Gil Dobrica))) Hai acasa,hai cu mine... e gata si episodul asta in Turcia

dandana
dandana  •  24 Februarie 2024, 19:51
Postat de costeltudor pe 24 Februarie 2024, 18:38

Asta este BUFONUL SOSODICA !!! Doar gura este de el , fotbal ZERO !!! Au început și oamenii să înțeleagă cine este SOSDICA !!!

Este un antrenor care a luat campionatul cu o echipa nulă precum astra. Cine ești tu este problema să-l jignești. Nu sunt tocmai un fan al lui, dar nu ași zice nu unei veniri la echipa favorită.. Probabil ești un rapidist frustrat, sau unul de la Mititelu care nu a fost ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează