INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

Tătărușanu, elogiat în Gazzetta dello Sport după ce dus-o pe Milan în sferturile Cupei: „A devenit protagonist absolut”

Ciprian Tătărușanu // FOTO: Imago +10   FOTO
Ciprian Tătărușanu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 10:54 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 11:22

AC Milan e în sferturile Cupei Italiei, după 5-4 la penalty-uri cu Torino, Ciprian Tătărușanu fiind decisiv. Portarul român a luat nota 7 în Gazzetta dello Sport: „Zid în fața lui Rincon la departajare și atent și în 120 de minute”. „E o senzație frumoasă să învingi la 11 metri”, spune Tătă.

Milan continuă să lupte pe toate fronturile. A avut însă marți seara, în Cupă, nevoie de prelungiri și penaltyuri pentru calificarea în „sferturi" contra lui Torino, de care trecuse, lejer, în Serie A doar cu trei zile mai devreme. 

Ciprian Tătărușanu, portarul de 34 de ani adus cu 500.000 de euro de la Lyon, a fost decisiv în stabilirea verdictului, 5-4 la loviturile de departajare. Cel mai bun de la rossoneri în Gazzetta dello Sport (nota 7), alături de Calabria!

Ciprian Tătășuranu: „Știu ce trebuie să fac"

„Fusese deja iertat pentru greșelile debutului, de data asta a devenit protagonist absolut, făcând un zid în fața execuției lui Rincon. Dar a fost foarte atent și în primele 120 de minute", a comentat cotidianul roz, făcând referire la paradele la Gojak și Belotti și blocajul sigur la acțiunea lui Zaza. 

„Ai mereu o senzație frumoasă când câștigi la penalty-uri. Mă antrenez în fiecare zi cu gândul să apăr și depinde de Mister. Nu e ușor să stai pe margine, însă am experiență și știu ce trebuie să fac. Când am șansa să joc, încerc să dau totul pentru a obține rezultatul maxim", a declarat Tătă.

Tătărușanu, poate rămâne titular la AC Milan

Șansa lui Ciprian ar putea fi ieșirea nervoasă a lui Gigio Donnarumma, odihnit de Pioli și care a văzut cartonașul roșu de pe bancă pentru proteste, urmând să fie suspendat mai multe meciuri.  

3 din cele 4 meciuriîn care a apărat buturile Milanului în Serie A, Cupă și Europa League au fost fără gol primit de Tătărușanu

VIDEO Cele mai tari intervenții ale lui Tătărușanu la Nantes

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Alexandru Maxim, dorit la una dintre cele mai importante echipe ale Turciei!

A semnat! Unde a ajuns Adrian Stoian, după eșecurile de la FCSB și Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează