INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LEGANES - BETIS 4-0

Toșca și colegii de la Betis, catastrofali! Atacați de propriul președinte: ”Nu joacă nimic! Își iau salariile, dar murdăresc emblema clubului”

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2017 10:20

Alin Toșca e în cădere liberă, la fel ca echipa sa. A făcut o mare eroare la golul doi al meciului Leganes - Betis 0-4, iar echipa sa este la a 6-a înfrângere în ultimele 8 meciuri. "Acest meci a fost o rușine, nedemn pentru emblema lui Betis”, a protestat președintele clubului andaluz".

Alin Toșca a venit într-un moment înfiorător la Betis. Nu retrogradează, dar jocul alb-verzilor este un dezastru pe final de sezon. Meciul cu Leganes, scor 0-4, este al doilea meci la rând cu 4 goluri primite, al 3-lea eșec consecutiv, al 6-lea în ultimele 8 meciuri. Al 19-lea într-un campionat teribil.

Doar o singură dată în istorie au avut andaluzii mai multe înfrângeri într-o stagiune, 25, și atunci au retrogradat, în urmă cu trei ani.

Prins în mijlocul unei defensive-haos, "tricolorul" a greșit și el. Grav. În minutul 15, A avut o clipă ocazia să degajeze în fața lui El Zhar, dar a tras în adversar, El Zhar l-a depășit cu ușurință, dublând avantajul gazdelor.

"În fotografie, doar acolo a apărut internaționalul român la acea fază", l-a ironizat Estadio Deportivo, care i-a dat nota 3. La fel ca El Desmarque:

"Moale în dueluri. Eroarea de la golul de 2-0 arată întreaga sa prestație din această partidă. Și ca stoper, și ca fundaș lateral". Iar corespondentul As la Sevilla a trecut o linie în dreptul său, exact ca după 1-4 cu Alavés, etapa trecută.

"Indolență, lipsă de agresivitate, lipsă de duritate în dueluri", a caracterizat antrenorul Víctor Sánchez jocul echipei sale. A fost blând. Probabil, Víctor Sanchez, antrenorul lui Betis, va fi demis.

Președintele clubului, Angel Haro, i-a desființat pe alb-verzi: "Acest meci a fost rușine, nedemn pentru emblema lui Betis. Îmi cer scuze în fața suporterilor. Fotbaliștii noștri nu joacă nimic. Își iau salariile, dar murdăresc emblema lui Betis". 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close