INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Transferul lui Ianis îi dă coșmaruri lui Gică Hagi: "E într-o stare de surescitare maximă"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 16:21

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, susține că a discutat cu Gică Hagi despre situația fiului său la Fiorentina, iar tehnicianul Viitorul este foarte îngrijorat în această privință.

Ianis Hagi va pleca de la Fiorentina în această iarnă, iar situația fotbalistului de 19 ani îl preocupă foarte tare pe tatăl său.

"Gică e într-o stare de surescitare maximă din cauza lui Ianis, am vorbit cu el despre acest subiect. Mi-a zis «Nașule, trebuie să joace! Nu se mai poate!». Păi, puneți-l să joace! Du-l undeva să joace, că nu poți sta doar cu antrenamente", a spus Mircea Sandu pentru TV Telekom Sport.

Una dintre variantele vehiculate în privința lui Hagi jr. este un împrumut la Galatasaray, după cum a anunțat recent presa din Turcia. Pescara este și ea o variantă pentru Ianis Hagi, la fel ca FCSB, după ce Gigi Becali și-a arătat interesul pentru mijlocaș.

Ianis Hagi (19 ani) are două meciuri pentru prima echipă a Fiorentinei, însă în acest sezon a fost ignorat de Stefano Pioli, care l-a ținut numai pe banca de rezerve sau l-a trimis la echipa Primavera.

Citește și: Gică Hagi e categoric în privința lui Ianis: "A pierdut un an și jumătate! Căutăm o soluție și nu excludem nimic"

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1489665504403941
David Müller  •  22 Decembrie 2017, 08:48

urmatori 10 ani o sa se plinga taticu ca Fiorentina i-a stricat cariera la protejatul si rasfatatul jr.si ca nu poate sa-si revina din MEDIOCRU Nici nu poate sa stea in Ghete . e pierdut in teren ,se simte ca in desert.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Decembrie 2017, 22:12

...ce bine ar fi daca ar ajunge la fcsb ...

dinamo4eva
dinamo4eva  •  21 Decembrie 2017, 21:47

o sa joace titular la Galta doar cu Hagi antrenor .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează