INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AFACERI

Trece pe biogaz » Aşteptînd oferte de transfer, Mutu îşi extinde afacerile

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 21:32

Partener în investiţiile imobiliare cu patronul Cesenei, atacantul român vrea să înfiinţeze şi o companie în domeniul energetic la Savignano


Continuă să se pregătească separat de restul colegilor de la Cesena, sperînd să-şi găsească echipă. Mutu (33 de ani) se gîndeşte însă că retragerea nu e departe şi intenţionează să-şi extindă afacerile. Il Resto del Carlino a dezvăluit ieri că atacantul român doreşte să investească în domeniul biogazului.

"În aşteptarea ofertelor de transfer, preferabil din Italia, dacă nu din Europa (obligatoriu însă un club de nivel bun), Mutu intenţionează să-şi deschidă o companie specializată la Savignano", scrie ziarul local. N-ar fi primul său business în zonă. Adrian e de mai mult timp asociat cu patronul Cesenei, Igor Campedelli, în afaceri imobiliare. La Florenţa, şi-a lansat marca de vinuri "Il Dieci" (zece), investind şi 50.000 de euro în 2010 în modernizarea restaurantului Nove, pe care l-a achiziţionat în coproprietate.

Asociat la cluburi şi pizzerii
De-a lungul timpului, Mutu a fost implicat financiar la Clubul Pacha din Bucureşti, la cafenelele Parole din Piteşti şi din Capitală şi la pizzeria Il Forno, împreună cu Anamaria Prodan, preşedintele "U" Cluj.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
frf_still_sucks
frf_still_sucks  •  26 Iulie 2012, 17:34

Eu zic sa intre in afaceri cu bio-cocaina ...asa se asigura ca marfa e.... bio :))

stelist1986
stelist1986  •  26 Iulie 2012, 10:47

afaceristul Mutu.... asta si-a tras pe nas si linia de plutire. In 10 ani o sa ajunga un fel de Sabin Ilie, plin de bani si respectat.

americanu197
americanu197  •  26 Iulie 2012, 08:49

asa ba munceste sai platesti pe aia de la chelsea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează