INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Uhrin jr, aproape să lucreze din nou cu românul care l-a făcut praf în declarații

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 19:55 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 20:09

Cehul Dusan Uhrin jr și extrema Răzvan Grădinaru (26 de ani) ar putea colabora din nou, deși fotbalistul l-a criticat dur după experiența de la Dinamo.

Antrenorul de 54 de ani negociază cu formația Karmiotissa, recent promovată în prima divizie din Cipru, iar tot acolo ar urma să ajungă și Răzvan Grădinaru. 

Își fac lotul pe WhatsApp » Metodă originală găsită la Dinamo pentru crearea unei echipe de Liga 2
DINAMO
Își fac lotul pe WhatsApp » Metodă originală găsită la Dinamo pentru crearea unei echipe de Liga 2

Karmiotissa îl vrea pe Răzvan Grădinaru 

Mijlocașul, pe care Uhrin l-a folosit ca fundaș dreapta, a rupt contractul cu Dinamo, iar presa din Cipru scrie că ar putea semna cu Karmiotissa. 

„Dusan Uhrin jr încă nu a fost anunțat, dar totul este în curs de desfășurare. Primele transferuri sunt deja rezolvate”, scrie presa cipriotă, care-l anunță pe Grădinaru pe lista de jucători care vor ajunge la nou promovată.

12 partidea jucat Grădinaru la Dinamo

Răzvan Grădinaru: „Stoican ne unise. Uhrin voia ceva, jucătorii altceva” 

Recent, mijlocașul a declarat că nu a fost de acord demiterea lui Flavius Stoican și a criticat modul în care Dusan Uhrin jr a lucrat cu dinamoviștii. 

„Flavius reușise să ne unească, chiar dacă rezultatele nu erau pozitive. A creat o atmosferă bună. Cu Flavius începuse să meargă treburile.  A venit domnul Uhrin, lucrurile s-au schimbat. Mulți jucători l-au prins aici și anul trecut și erau nemulțumiți. 

Când ai multe nemulțumiri în echipă, e greu să lucrezi. În momentul în care l-au schimbat pe Flavius, s-a spart o nucă puternică în vestiar. Au apărut grupulețe, deși el ne unise pe toți într-unul singur. Ăsta a fost un factor destul de puternic în această dezamăgire. 

Uhrin voia să facă ceva, jucătorii altceva. Nu s-a acomodat cu jucătorii din vestiarul lui Dinamo. Au fost vreo 6-7 partide în care jucătorii erau folosiți pe alt post decât cel de bază.  Când a fost schimbat Flavius, totul s-a dat înapoi. Flavius Stoican reușise să ne unească pe toți în același grup”, a spus Grădinaru  pentru playsport.

500.000 de euroe cota lui Grădinaru, potrivit transfermarkt

 VIDEO  La matineu în Colentina. Dinamo sondează piața pentru a avea un stadion unde să joace „acasă" în Liga 2

Citește și:

Tavi Popescu, criticat pentru gestul nervos de la schimbare: „Nu ai cum să faci asta!”

Adrian Mititelu vrea un moderator TV în conducerea lui FCU Craiova: „Avem un acord verbal”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează