INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Ultima şansă » Adrian Mutu aproape de o revenire la Fiorentina! Va fi primit la antrenamente

Articol de GSP - Publicat marti, 30 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 decembrie 2014 17:20

Cu doar o săptămînă înainte să împlinească 36 de ani, Adrian Mutu se pregăteşte de o revenire surprinzătoare în Serie A.

Fiorentina, aflată pe locul 8 în Italia, îi întinde o mînă de ajutor "Briliantului", liber de contract de 3 luni după despărţirea de Petrolul. Atacantul a ratat transferul la Pune City din cauza problemelor cu viza pentru India, însă ar putea da lovitura în 2015.

La patru ani şi jumătate de la despărţire, Mutu s-a întors la Florenţa. A ajuns la finalul săptămînii trecute, după ce a sărbătorit Crăciunul alături de familie în Los Angeles. După mai multe discuţii cu şefii trupei Viola, Mutu a fost anunţat că va fi primit la antrenamente. Mai mult, presa italiană susţine că, dacă acesta se va ridica la nivelul dorit de antrenorul Vincenzo Montella, atunci va primi un contract pe cel puţin 6 luni!

4 goluri în 14 meciuri pentru Petrolul a marcat Mutu în Liga 1

Îl vor şi pe Villa
Mutu nu este singura variantă low cost luată în calcul de Fiorentina. Italienii vor să-l împrumute şi pe David Villa, care îşi va încheia mîine împrumutul la Melbourne City. Cum viitorul sezon în SUA va începe peste cîteva luni, gruparea din Serie A va încerca să îl împrumute pînă atunci de la New York City FC.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
valiii
valiii  •  31 Decembrie 2014, 07:13
Postat de ovidiu_3003 pe 30 Decembrie 2014, 19:49

...mutu a facut romnia de ras ...macar acum la batranete sa nu se mai drogheze ...

soto tu esti genul de roman care ne face tara respectabila ,mai bine taci dracu de agarici ce esti ,flamandule ,omul a gresit ,a platit si si-a vazut in continuare de viata ,asta e

xhthu
xhthu  •  30 Decembrie 2014, 20:47

mutu suje cucu :))))) incredibit cat de mult a decazut Serie A daca brileantu macar mai are sanse de un transfer la fiorentina

brancusi
brancusi  •  30 Decembrie 2014, 20:27

Trist in ce hal a ajuns Brila...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează