INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

Un fotbalist român de 17 ani, aproape de transferul ce-i poate schimba cariera! A trecut probele la o echipă din Italia

Foto: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 22:13

Marian Drăghiceanu (17 ani), fotbalist care aparţine de Ceahlăul Piatra Neamţ, este foarte aproape de un transfer în Serie B, la Perugia, locul 6.

Tânărul român era de câteva zile în probe la gruparea italiană, iar site-ul local Perugia24.net notează că antrenorii au fost convinşi de prestaţiile lui Drăghiceanu şi sunt gata să îl transfere. Ar putea semna chiar luni!

Jucătorul de bandă stângă ajuns la Perugia prin sprijinul impresarului Ciprian Giurcă, iar în trecut a mai fost în probe în Italia, la Lazio şi Cagliari şi în Anglia, la Stoke City.

17 meciuri
a jucat Drăghiceanu în Liga a doua, în sezonul trecut

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
montgomerry
montgomerry  •  26 Noiembrie 2016, 09:52

Pariez ca e inca un tanar,probabil cu ceva talent,care se rateaza.Vad ca incearca ai lui sa-l vanda de ceva timp.Pacat.

merace
merace  •  26 Noiembrie 2016, 03:52

Deci se vinde alt sclav tanar... La români sclavia dateaza de cand erau *** robi. Ca asa au preluat-o de la turci. Altfel, sclavia e de la romani din era sclavagista, dar cu romanii se mândresc toti românii, ca bravi stramosi istorici, alaturi de daci! In România de azi nu mai exista sclavie oficiala. Stapani care sa vanda oameni mai exista azi doar in fotbal, in presa sportiva! :D hahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  26 Noiembrie 2016, 01:51
Postat de martinpen pe 26 Noiembrie 2016, 00:00

Sa fim seriosi, italienii au jucatori de 5 ori mai buni ca noi, ne bat la orice grupa de varsta, de ce ar lua de la noi ? ***.

Bre, vezi ca sunt pline academiile straine de juniori romani . Vorbim de real madrid, arsenal, barcelona , nu de ospatari. Si da, daca vor fi destul de buni, ii si naturalizeaza

Vezi toate comentariile (5)
Comentează