INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

UPDATE Bănel Nicoliţă, atacat de oficialii lui FC Nantes » Reacţia fostului fotbalist al Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 09 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 20:00

Bănel Nicoliţă nu-şi găseşte liniştea după despărţirea de FC Nantes. Oficialii francezilor îl acuză pe fotbalistul român că nu şi-a plătit chiria apartamentului pe care îl închiriase în Franţa, acesta fiind unul dintre motivele neplăţii salariului românului.UPDATE / "Nu vreau să intru într-un conflict cu FC Nantes. Spun doar atît. Mi-am achitat toate sumele de bani aferente chiriei în perioada petrecută în Franţa şi, în plus, în privinţa apartamentului nu e nici un fel de problemă. Vreau ca lucrurile să se clarifice din toate punctele de vedere şi să fiu respectat aşa cum am respectat şi eu acest club", a declarat Nicoliţă pentru Dolce Sport.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Unul dintre oficialii francezilor spune că jucătorul îşi va lua restanţele abia după ce îşi va plăti chiria apartamentului în care a locuit cînd juca la Nantes, anunţă L'Equipe.

"Jucătorul a lăsat apartamentul într-o stare jalnică şi nu şi-a plătit chiria. Atîta timp cît acesta nu şi-a plătit chiria, clubul nu îi poate da salariul", a declarat Franck Kita, directorul general delegat al FC Nantes.

Citeşte şi: Bănel Nicoliţă şi-a dat în judecată un fost club: "Îmi e ruşine mie de modul în care se poartă cu jucătorii!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
jim._.brown
jim._.brown  •  10 Octombrie 2014, 08:55
Postat de valiza.epo pe 09 Octombrie 2014, 22:30

Stelistul ramane stelist, indiferent in ce colt al lumii dovedeste ca e stelist!

Ala e zzingan de mic bre, nu stelist, ca a jucat la Steaua asta a fost doar norocul lui !

jim._.brown
jim._.brown  •  10 Octombrie 2014, 08:53
Postat de the_gunner pe 10 Octombrie 2014, 03:00

@ Jim Brown , ...si dobitocul tot prost moare ! Nu-i asa ?

Sa moara /(ma)-(ta) ?

caminero
caminero  •  10 Octombrie 2014, 08:31
Postat de conasu_boeru pe 09 Octombrie 2014, 21:24

Da ce a facut Banel, a facut focul la ceaun in mijlocul apartamentului ?!

N-a despotcovit calu în antreu. Adică în vestibul, a nu se înţelege antreu = gustare dinaintea mesei ... oamenii ăia chiar îşi iubesc caii, nu i-ar face niciodată tocană sau salam, şi în niciun caz cu potcoavele încă pe ei, deoarece preţul la fer a crescut iar, mo!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează