INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

UPDATE. Răzvan Lucescu nu mai are coronavirus » A câștigat derby-ul de tradiție conducându-și echipa de acasă!

Răzvan Lucescu. Sursă foto: twitter.com/alhilal_en
Răzvan Lucescu. Sursă foto: twitter.com/alhilal_en

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 17:15 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 17:20

Răzvan Lucescu, antrenorul în vârstă de 51 de ani al lui Al-Hilal, a avut coronavirus și, până la sfârșitul lunii, e în carantină. Luni, a dirijat-o de acasă pe Al-Hilal, la 2-0 cu Al-Nassr, sperând să câștige și sâmbătă finala Cupei Regelui, în fața aceluiași adversar.

UPDATE, ora 17:15

Răzvan Lucescu a primit azi rezultatul testului la COVID-19. E negativ, joi reia antrenamentele la Al-Hilal și sambătă e pe bancă la finala Cupei Regelui, cu Al-Nassr.

Știrea inițială

Din 16 noiembrie, Răzvan Lucescu stă la izolare. Atunci a fost depistat pozitiv la COVID-19 și a intrat în carantină pentru două săptămâni. Nu s-a oprit. Și-a condus echipa de acasă, primind rapoartele tehnice și situația accidentărilor de la secundul Cristiano Baci.El a făcut tot programul, dirijând Al-Hilal de la distanță. Asistentul italian pe teren, Lucescu acasă.

Așa a câștigat luni seară derby-ul capitalei Riad cu Al-Nassr, vicecampioana sezonului trecut. 2-0, goluri Gomis (60, penalty) și Al-Shehri (90+8). Alb-albaștrii sunt lideri, cu 13 puncte în cinci etape. 

Sâmbătă, Al-Hilal o va întâlni tot pe Al-Nassr în finala Cupei Regelui. Răzvan va fi tot acasă. Poate cuceri al treilea său trofeu în Arabia Saudită, după Liga Campionilor Asiei și titlul în Saudi Pro League.

4 victoriila rând cu 2-0 are Răzvan Lucescu la Al-Hilal, trei în campioinat și una în semifinalele Cupei Regelui

VIDEO Declarația incredibilă făcută de Răzvan Lucescu despre Mircea Lucescu: „Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Silviu Lung jr., omul zilei în Turcia: „E «Captain Tsubasa»! Toată lumea vorbește despre el”

Motivul pentru care Ianis Hagi ar fi pierdut echipa la Rangers: „100% de-asta. Gerrard nu a dat banii aiurea pe el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează