INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Cel mai tânăr debutant din istoria Ligii 2 a refuzat-o pe FCSB și acum a ajuns în Italia! Ce echipă l-a transferat

În 2018, Cătălin Vulturar a refuzat-o pe FCSB
În 2018, Cătălin Vulturar a refuzat-o pe FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 12:30 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 13:13

Cătălin Vulturar (16 ani), căpitanul echipei naționale U17 a României, a fost transferat de Lecce, din Serie B, de la UTA.

Tânărul fotbalist a devenit cel mai scump produs de export al arădenilor, egalându-l pe Adrian Petre. Gazzetta dello Sport a anunțat că suma de transfer a fost de 500.000 de euro, însă oficialii de la UTA nu au dorit să confirme informația. Totuși, aceștia au declarat pentru aradon.ro că în contract sunt stipulate bonusuri de performanță, clauze, dar și un procent dintr-un viitor transfer.

Cătălin a fost convocat la echipa națională U17 a României pentru o dublă amicală cu reprezentativa Bulgariei, în perioada 8-11 octombrie, însă jucătorii au fost trimiși acasă înainte de a disputa vreuna dintre partide, după ce 2 componenți ai lotului au fost depistați pozitiv cu COVID-19 - detalii AICI.

Motivul pentru care a refuzat FCSB

În decembrie 2018, la doar 14 ani, Cătălin era curtat de FCSB. Acesta i-a refuzat pe roș-albaștri, dezvăluind la acea vreme motivul din spatele deciziei: „Am avut ofertă de la FCSB, dar nu am vrut să merg pentru că fac deja antrenamente cu grupa de 2001 de la UTA și cred că mă pregătesc destul de bine acolo”.

Tânărul mijlocaș central este cel mai tânăr debutant din istoria Ligii 2. Cătălin a evoluat pentru UTA în eșalonul secund la vârsta de doar 14 ani și 9 luni, intrând în meciul arădenilor cu Farul Constanța (1-1) din 8 decembrie 2018.

Cel mai tânăr debutant din istoria Ligii 2 a refuzat-o pe FCSB și acum a ajuns în Italia! Ce echipă l-a transferat
Cătălin Vulturar // foto: Facebook @ Catalin Sarmasan

3 meciuria adunat Vulturar pentru prima echipă a arădenilor

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Soluția lui Ioan Ovidiu Sabău pentru națională: „N-are nimeni curaj! Nu putem să construim nimic”

Dan Petrescu a șocat conducerea lui CFR Cluj: „Nu vin la meci. Mă fac de râs!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sexilianul
sexilianul  •  09 Octombrie 2020, 14:29

cine are peste patru clase nu se duce la oi.......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează