INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

Tontogol! Portarul care s-a autopropus la naționala României s-a făcut de râs la club

Valentin Cojocaru nu mai știe unde-i mingea / Foto: captură
Valentin Cojocaru nu mai știe unde-i mingea / Foto: captură

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 14:55 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 16:10

Valentin Cojocaru, portarul lui Pogon Szczecin, a gafat impardonabil în meciul cu Legia Varșovia (1-1) și echipa lui a primit gol.

Pogon Szczecin a scos un punct la Varșovia, în partida cu Legia (1-1), însă fostul portar al lui FCSB-ului, Valentin Cojocaru, n-a făcut o figură reușită între buturi.

LPF a stabilit programul ultimei etape din sezonul regulat » 5 meciuri din Superligă se joacă în aceeași zi + Când are loc Rapid - FCSB
ETAPA 30
LPF a stabilit programul ultimei etape din sezonul regulat » 5 meciuri din Superligă se joacă în aceeași zi + Când are loc Rapid - FCSB

Amfitrionii trebuie chiar să-i mulțumească pentru golul grație căruia au deschis scorul. Reușită la care Cojocaru a avut o reacție de coșmar. Ce s-a întâmplat?

Valentin Cojocaru și-a pierdut orientarea

În minutul 49, el a ieșit prost la o centrare, apoi și-a pierdut complet orientarea. Timp în care jucătorii Legiei au profitat și au trimis balonul în plasă: 1-0.

VIDEO. Golul încasat de Valentin Cojocaru cu Legia

Ulterior, coechipierii i-au reparat greșeala, iar Koulouris a restabilit egalitatea, 1-1, în minutul 60. Scor cu care s-a și încheiat partida.

Anul trecut se considera nedreptățit de către selecționerul Edi Iordănescu

Anul trecut, în octombrie, înaintea meciului „tricolorilor” cu Belarus, Cojocaru se considera nedreptățit de către selecţionerul Edi Iordănescu. „Nu-mi stă în caracter să vorbesc despre alţi jucători, dar s-a ajuns prea departe.

Pot spune fără lipsă de modestie că portarul echipei naţionale (n.r. - Horaţiu Moldovan) a făcut mai multe greşeli în ultimul an decât am făcut eu în toată cariera.

Mi se pare derutant că am fost selecţionat la echipa naţională când jucam la Viitorul, iar după ce am jucat la două echipe mai bune din campionate mai puternice nu am mai fost selecţionat”, spunea el, pentru Prosport.

Făcând abstracție de gafa din meciul cu Legia, Cojocaru este un portar apreciat în Polonia. Jurnaliștii consideră că Valentin Cojocaru a avut un rol important încă din momentul sosirii la Pogon, club aflat într-o criză de rezultate la acea vreme, și l-au inclus pe român în cea mai bună echipă a jucătorilor care se află la primul lor sezon în Ekstraklasa.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali promite spectacol dacă ia titlul: „Voi ieși cu Maybach-ul, ca pe vremuri și fac cel mai mare spectacol de artificii din istoria României”

Mai puteți citi:

Dennis Man, ce fază la meciul 100! » „Genial” + Ce spune Parma de prelungirea contractului

Titular la Gică Hagi, „frate” cu banca în străinătate. A cincea oară consecutiv rezervă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gigimarga2
gigimarga2  •  03 Martie 2024, 18:23

Gata.L ați terfelit si pe ăsta . Nu cumva sa aibă ,,perluța regală " Aioanei concurența . Zarurile sunt deja aruncate. Vopsitoria tricoloră are o noua carcasă la vopsit în pregătire pentru export .Sa mai pape su gurița regelui niște procente si sa incurajăm ,,investitorii în fotbal " aratând si altora ca vor fi sprijiniți în incercarea de a avea succes. Dacă nu va fi Aioani titular la europene nush ce să zic . Fac astia cartile de zici ca sunt ,,magicieni"

emil1986
emil1986  •  03 Martie 2024, 18:22

La cate tontogoluri a luat Moldovan la clona de vizavi de cimitirul Callvin, trebuia sa nu mai fie niciodata convovat la nationala.

golf_club
golf_club  •  03 Martie 2024, 17:00
Postat de AfacereMachedoneasca2.0 pe 03 Martie 2024, 16:27

Altă perlă a regelui de carton...

Cojocaru e crescut de FCSB, mare afacerist tu. Dar e greu sa retii multa informatie, nu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează