INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATALANTA

VIDEO EXCLUSIV Avertisment pentru Mihăilă după transferul la Atalanta: „Are niște calități extraordinare, dar nu știu cât de pregătit e pentru fotbalul mare”

Valentin Mihăilă // FOTO: Imago
Valentin Mihăilă // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 08:09 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 12:45

Iosif Rotariu a comentat la GSP Live transferul lui Valentin Mihăilă (22 de ani) la Atalanta și-l avertizează pe fostul jucător de la CSU Craiova.

În finalul perioadei de transferuri din Italia, Atalanta l-a împrumutat pe Valentin Mihăilă de la Parma, urmând ca la vară să achite 11 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Ce au făcut stranierii » Valentin Mihăilă, rezervă în Atalanta - Juventus. Chiricheș, eroare decisivă cu AS Roma
liveBLOG
Ce au făcut stranierii » Valentin Mihăilă, rezervă în Atalanta - Juventus. Chiricheș, eroare decisivă cu AS Roma

VIDEO Avertismentul lui Iosif Rotariu: „Îi va fi greu lui Mihăilă la Atalanta”

Fostul internațional a comentat transferul, despre care a declarat că a fost unul surprinzător, și spune că presiunea pe Mihăilă va fi mai mare după mutarea la Atalanta și că acesta trebuie să muncească mai mult pentru a ajunge la nivelul noilor săi colegi.

„Cred că cel mai important rol la acest transfer l-a avut agentul. Sunt convins de acest lucru. Are un mare merit.  Nu știu ce l-ar fi recomandat pe Mihăilă. Evoluțiile de la Parma nu, locul din clasament nu. Să mergi la o echipă care se bate pentru un loc de Champions League e o surpriză foarte, foarte mare. V-am zis, foarte, foarte important a fost agentul.

Pentru Mihăilă a fost un pas înainte, dar îi va fi mult mai greu decât la Parma. Aici pretențiile sunt mai mari. Nu știu cât de pregătit e pentru fotbalul mare, din punct de vedere mental. El are niște calități extraordinare, are viteză de reacție și de deplasare cum nu avea nimeni în Liga 1. Poate puțini jucători din Europa o au.

Dar, nu știu cum stă din punct de vedere mental. Ai mers acum la Atalanta și trebuie să muncești de trei ori mai mult decât ceilalți jucători pentru a ajunge la nivelul lor. Acolo sunt jucători foarte buni. Va fi foarte greu pentru el”, a declarat Iosif Rotariu la GSP LIVE.

Citește și: 

Denis Alibec, declarație inedită după primul gol la noua echipă: „Am căutat-o pe Atromitos pe internet” » Le-a pus gând rău lui Răzvan Lucescu și Alex Mitriță

Ionuț Radu va pleca de la Inter la sfârșitul sezonului. Agentul său a dezvăluit ce îl nemulțumește cel mai tare pe român

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
176901212832165
Dan Petnaise  •  12 Februarie 2022, 14:52

Rotariule, în calitate de ce comentezi tu? Ca fotbalist ai fost extraordinar, în rest?! Dacă era un fotbalist de la Gigi sau Hagi să vezi ce îl mai lăudai!!

doubleti
doubleti  •  12 Februarie 2022, 11:54
Postat de pe 12 Februarie 2022, 10:34

atata timp cat noi am luat cu 50% mai mult pe man decat clona csu pe mihaila,chiar nu conetaza ca mihaila o sa frece banca la atalanta si dupa 3 luni revien cu coada intre picioare la liga a 2-a. mihaila este o pet55arda de jucator care se accidenteaza la fiecare meci aproape.

Si inca un lucru.... Mihaila nu va mai reveni la Parma. El a fost cumparat definitiv de catre Atalanta (faza cu imprumutul + optiune obligatorie de cumparare tine de fair-play-ul financiar care nu le permite sa faca cheltuieli mai mari). In cel mai rau caz, daca nu confirma, poate sa fie imprumutat la alta echipa. Cat despre Man, acesta isi va face veacul in Serie B sau poate C (desi eu nu cred ca Parma va retrograda). De ce nu-l vrea nimeni? pentru ca este indolent, suparacios, egosit si cel mai important este lipsit de talent. Chiar crezi ca cei 4 antrenori (ultimii d ela Parma) au ceva personal cu el? Il vad cum se pregateste si mai ales ca in momentul in care este introdus nu aduce niciun plus echipei. Poate totusi prinde echipa azi si se face si el remarcat. Eu personal ii tin pumnii. Din pacate pentru Man, in Italia presa nu este aservita familiei Becali, deci nu-l impacheteaza in laude nemeritate. Pentru el a fost o lovitura ca italieni sa nu-i aprecieze "evolutiile" si mai ales freza. In tot acest timp, Mihaila a fost serios la antrenamente, a trecut peste cele 2 accidentari si de fiecare data cand a revenit a facut-o din postura de titular. Asta spune multe despre cum este vazut Mihaila in Italia. Sa mai asteptam 2 saptamani si vomputea vorbi si despre evolutiile lui de la Atalanta. Multa bafta tuturor romanilor.

doubleti
doubleti  •  12 Februarie 2022, 11:44
Postat de pe 12 Februarie 2022, 10:34

atata timp cat noi am luat cu 50% mai mult pe man decat clona csu pe mihaila,chiar nu conetaza ca mihaila o sa frece banca la atalanta si dupa 3 luni revien cu coada intre picioare la liga a 2-a. mihaila este o pet55arda de jucator care se accidenteaza la fiecare meci aproape.

Stai cam prost cu matematica. Pe Man s-au platit 11 milioane euro si aici se inchide tranzactia. Celelalte 2 milioane euro din bonusuri nu vor mai veni in veci, deoarece nu s-au indeplinit conditiile. Punct. A zis-o chiar nea jiji, asa ca nu cred ca nu se lauda el daca ii lua si pei ceilalti. Atat cu Man. Pe Mihaila s-au platit 9,1 milioane euro. Craiova si-a mai pastrat 10% dintr-un viitor transfer. In momentul acesta, Atalanta l-a imprumutat pana la sfarsitul sezonului cu 1 milion de euro cu optiune bligatorie de cumparare (datorita fair-play-ului financiar, aceasta este ultima gaselnita) de 8,5 milioane + niste bonusuri care vor putea ajunge la o suma finala d etransfer de 12 milioane euro. Deci in final se poate ajunge la maxim 13 milioane euro. Daca pune cei 10% pentru Craiova, va rezulta o suma finala de 9,1 + 1,3 = 10,4 milioane euro pentru Craiova. Unde este diferenta aceea de 50%??? Si daca nu vor mai fi bonusurile, in vara suma finala de transfer a lui Mihaila la Atalanta va fi de 9,5 milioane euro. In cazul acesta suma finala pe care o va incasa Craiova va fi 10 milioane euro, deci Man va fi doar cu 10% mai scump decat Mihaila. Deci, te mai intreb incaodata... unde este diferenta de 50%????

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close