INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Veste bună pentru Edi Iordănescu » Valentin Mihăilă ar putea reveni în lotul Parmei sâmbătă în Serie B

Valentin Mihăilă ar putea reveni în lot, la Parma. Foto: Imago Images
Valentin Mihăilă ar putea reveni în lot, la Parma. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 16:06 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 18:35

Valentin Mihăilă (23 de ani), extrema lui Parma, s-a refăcut după accidentarea musculară și antrenorul Fabio Pecchia așteaptă să-l convoace pentru meciul de la Como (sâmbătă, ora 15:00). Are șanse să primească și minute.

Cu 10 zile înaintea startului oficial al naționalei din preliminariile Euro 2024, Edi Iordănescu primește și vești bune, din Italia. Valentin Mihăilă s-a recuperat după leziunea musculară suferită în debutul partidei cu Genoa, de pe 5 februarie, și așteaptă convocarea pentru etapa de sâmbătă din Serie B, în care Parma se deplasează la Como.

Se prăbușește cel mai bun jucător de la FCSB din prima parte a sezonului?! » De la „Demențial, e Sfinxul” la „Ce, nu știe să stea pe bancă?!” în 5 luni
FCSB
Se prăbușește cel mai bun jucător de la FCSB din prima parte a sezonului?! » De la „Demențial, e Sfinxul” la „Ce, nu știe să stea pe bancă?!” în 5 luni

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Valentin Mihăilă ar putea reveni în lot, la Parma

Agenția FiorzaParma.it anunță că extrema română a scăpat de problemele cu accidentarea, a patra din acest sezon și a 11-a de când evoluează la formația gialloblu, iar antrenorul Fabio Pecchia „i-ar putea oferi, în caz de necesitate, prilejul de a prinde minute în teren”

Ocazia i-ar pica bine fostului oltean, ce speră să fie păstrat pe lista definitivă a „tricolorilor” pentru partidele cu Andorra și Belarus, programate pe 25 și 28 martie.

49 de meciuria bifat Mihăilă în Italia. A reușit 9 goluri și 6 pase decisive pentru Parma în 42 de apariții, iar la Atalanta n-a avut realizări în 7 partide

Valentin Mihăilă a ratat 50% din meciuri

Din cauza deselor problemelor medicale, Mihăilă nu a putut avea continuitate la Parma și n-a jucat decât în 43 din cele 86 de întâlniri susținute de Parma în toate competițiile. 

În fix jumătate dintre ele a fost indisponibil! În acest sezon are numai 567 de minute jucate dintr-un total de 12 apariții, opt ca titular, și cifrele sale sunt modeste, trei goluri și trei assisturi.

VIDEO. Emil Săndoi despre calitățile lui Valentin Mihăilă

Citește și:

Fane Bărboianu, provocat să lea dea note celor 9 antrenori cu care a lucrat

Infantino, precum Burleanu! Va fi ales mâine cu aclamații ca președinte FIFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează