INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vătăjelu, proaspăt transferat la Sparta Praga: "Suntem patrioți. Dar ne vindem ușor și ieftin"

Vătăjelu n-are nicio selecție la prima reprezentativă, doar două prezențe la selecționata divizionară, în Antalya, în februarie 2015
Vătăjelu n-are nicio selecție la prima reprezentativă, doar două prezențe la selecționata divizionară, în Antalya, în februarie 2015

Articol de - Publicat joi, 29 decembrie 2016 00:00

Proaspăt transferat la Sparta Praga, Vătăjelu dezvăluie ce pasiuni are și ce-l dezgustă.

Știința și-a pierdut căpitanul, dar și factorul de echilibru al vestiarului. Bogdan Vătăjelu, 23 de ani, a semnat cu Sparta Praga, iar Gazeta vă creionează portretul fundașului stânga.

De fapt, un autoportret, oferit de declarațiile jucătorului care nu s-a plâns niciodată că n-a fost convocat în ultimele luni la echipa națională, deși majoritatea specialiștilor din Liga 1 îl vedeau drept favorit la a fi titular în echipa lui Daum.

  • "Am început fotbalul la 5 ani. La școală, am fost un elev mediu, de nota 6-7. Poate că n-am fost un copil deștept, însă încerc să citesc cât mai mult în timpul liber pentru a recupera. Am început să vorbesc mai bine citind, m-a ajutat să mă dezvolt ca persoană. Mă exprim mai bine și la interviuri astfel"
  • "Ce-aș face dacă aș avea un milion de euro în acest moment? Aș cumpăra pentru ai mei o casă, iar bunicului încă una. Mi-aș asigura și eu una. Apoi, am o problemă cu mașinile. Mi-aș achiziționa un Range Rover. Și poate m-aș bucura de o vacanță exotică. Mă uit mult cu prietena mea la diverse destinații de vis. Aș alege una dintre Bahamas și Maldive"
  • "Dacă aș avea puteri supranaturale, aș face cumva să nu mai fie războaie în lume. Cred că un război sau un atentat întunecă mințile fiecăruia. Eu cred că pacea ajută la prosperitate"
  • "Am «ratat» la limită un atentat în iarnă la Istanbul, petrecut după ce am decolat cu avionul spre Antalya. Terorismul e făcut de niște animale care cred că se purifică prin astfel de acte tâmpite. Chiar mi-e frică, acele animale pot ataca oriunde!"
  • "Politica n-o înțeleg, de fapt, nu pricep nimic. Sunt unii care vor să facă lucrurile bine, dar nu sunt ascultați. Îmi place că suntem patrioți, chiar dacă nu ne merge totul bine în țară. Nu-mi place însă că ne vindem prea ușor bunurile. Citesc cum ne dăm pădurile pe nimic. Apar și poze cu defrișări, e îngrozitor! Ce s-ar alege dacă omorâm natura și facem doar blocuri?!"
  • "Îmi place România, avem o țară frumoasă, deși nu o exploatăm foarte mult. Uite un exemplu: merg des pe Transfăgărășan. Până să urci pe acel drum, e execrabil. Când cineva ajunge sus și vede ce minunăție poate admira, vrea să revină!"
  • "Dacă aș fi avut studiile necesare și aș fi fost îndeajuns de deștept, aș fi vrut să fiu doctor. Să ajut oamenii. Sistemul e construit astfel încât doctorii buni pleacă afară pentru a avea grijă de familia lor. Citeam de un doctor care a rămas fără apartament și stă pe unde apucă, dar vrea să salveze cât mai multe vieți".

Bucurică sau Dimitrov?

Universitatea vrea să umple golul lăsat de transferul căpitanului la Sparta. Au fost luați în calcul Bogdan Bucurică, 30 de ani, de la Chiajna, și Radoslav Dimitrov, 28 de ani, de la FC Botoșani.

Bucurică e jucător de bandă stângă, în timp ce bulgarul joacă dreapta, iar în acest caz urmează ca Marius Briceag să fie mutat în stânga, pentru a i se face loc lui Dimitrov. Chiajna și Botoșani cer, fiecare, câte 100.000 de euro, în primă fază, pentru fotbaliștii lor.

"Acest transfer nu e o palmă dată cuiva, e recompensa pentru munca din ultimii 5 ani"
Bogdan Vătăjelu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
143684739454741
Alexandru Drînd  •  29 Decembrie 2016, 16:38

In sfarsit vad si eu un articol demn de numele ziarului vostru! Un articol profesionist, in care se vorbeste strict de jucator (in care nu se scrie ca a fost dorit sau a jucat la fcsb) si in care nu mai este folosita combinatia C S U

onduku
onduku  •  29 Decembrie 2016, 13:04

Ati jucat cumva in Europa?

fan_stiinta
fan_stiinta  •  29 Decembrie 2016, 11:47

Bravo Bogdane! Respect maxim! Speram ca pe final de cariera sa revii la Universitatea Craiova! STIINTA SUNTEM NOI => CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează